Gratis annuleren

Graubünden en Tirol

8-daagse rondreis Oostenrijkse & Zwitserse bergwereld

De perfecte combinatie. Ontdek het verschil tussen het iets woestere berglandschap van het wat statigere Zwitserland enerzijds, en de zo bekende Tiroolse gemütlichkeit in de pittoreske bergdorpjes anderzijds.

  • Pontresina gastenkaart met diverse kortingen waaronder het openbaar zwembad
  • ruig Graubünden en gemütlich Tirol
  • St Anton Sommer Card met veel voordeel waaronder 1 dag gratis onbeperkt met de Bergbahn
Zoek & boekcode: 98448
Vanaf € 442,75
bij vertrek op 27-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Pontresina ligt in het Zwitserse Graubünden vlakbij het mondaine St. Moritz. Graubünden is het grootste kanton van Zwitserland en gelegen in het zuidoosten tegen Oostenrijk en Italië aan. Je kan er genieten van frisse lucht, ongerepte natuur en prachtige bergmeren. Vergeet niet het vlakbij gelegen St. Moritz te bezoeken. Het ligt bij een klein schilderachtig meer in de buurt van de vallei Engadin.

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg, met zijn ideale ligging op de grens van Tirol en Voralberg, biedt veel mogelijkheden om te wandelen en een veelzijdig zomerprogramma. Op zoek naar Tiroolse gezelligheid? De hele zomer door zijn er dorps-, muziek- en almfeesten waarbij je kennis kunt maken met de tradities en folklore van het dorp.

Je verblijft in….
De reis begint in het kleine Ponteresina, onder de rook van het mondaine St. Moritz. Vervolgens naar wonderschone bergwereld van het Oostenrijkse Tirol, met een vleugje Voralberg.

Toegankelijkheid 
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een medische essentie in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan tijdens deze rondreis. Meer informatie vind je bij de tab 'Hotel'. Houd er rekening mee dat de hotels een kleine vergoeding voor deze extra service kunnen vragen. Deze informatie is ook te vinden onder het i’tje.

Verlengen
Je kunt deze reis helaas niet verlengen.

Vanaf € 442,75
bij vertrek op 27-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.