De mooiste uitzichten in 5 landen

15-daagse familierondreis Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Liechtenstein

Wat een variatie! Met deze reis worden je kinderen echte Europa-kenners. Je ontdekt Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland én minilandje Liechtenstein. Meren, bergen, bossen, een pretpark én de hoogste stad van Europa. 

 

  • afwisselende familiereis door 5 landen
  • met verblijf in heerlijke hotels en leuke activiteiten
  • KärntenCard, Davos Kloster Card inbegrepen voor gratis gebruik berglift
Zoek & boekcode: 77205
Vanaf € 1312,75
bij vertrek op 20-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Vakantie in vijf verschillende landen! Via een van de leukste pretparken van Duitsland reis je naar de Oostenrijkse meren en bergen. Dan door naar Zuid-Tirol in Italië, één van de mooie wandelgebieden die Italië rijk is. Daarna ga je naar de hoogste stad van Europa, het Zwitserse Davos. Je sluit de reis af in Liechtenstein, een dwergstaatje met reuzenbergen.

Je verblijft in...
In Zuid-Duitsland begint het avontuur in Baden-Württemberg met een bezoek aan pretpark Tripsdrill, vanuit Hotel Herzogskelter in Güglingen. Je reist vervolgens verder naar Zuid-Oostenrijk. Hier in Karinthië vind je veel kasteeltjes tussen bergen, weides en meertjes. In Italië verken je het wandelgebied boven Bolzano in Zuid-Tirol, een bergwereld met watervallen en kloven. Ratschings (Racines) is een van de ‘Alpine Pearls’, met vele wandelroutes. De 'BergErlebnisWelt' is erg leuk voor kinderen. Langs de route zijn er allerlei leuke en leerzame attracties. Ook leuk is het kasteel Wolfsthurn op ca. 10 minuten van het hotel.

Na Italië volgt Zwitserland. Even koninklijk genieten in het Hilton (Garden Inn) van Davos. Meer natuurschoon natuurlijk, in een weer heel ander uniek berggebied met bergliften en familieactiviteiten. Bezoek ook Madrisa Land! Een park met boerderijen, bossen en valleien, rond de mythen en legenden. Een uitdagend adventure park waar volwassenen en kinderen zich uitstekend vermaken. De reis eindigt in vorstendom Liechtenstein in Jufa Hotel Malbun. Dit is een modern hotel hoog in de bergen, met (spel)voorzieningen voor families, in een omgeving met ook prachtige fietsmogelijkheden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Verlengen is mogelijk in het eerste en in het laatste hotel.

Verder reizen
Je kunt deze rondreis goed combineren met andere prachtige (rond)reizen, vraag onze reisspecialisten om advies.

Smul je ook van een lekkere Gelati?

Dolce vita

Keizerlijk genieten van het goede Italiaanse leven!

Oostenrijk

Ben jij ook zo'n fan van Oostenrijk?
Vanaf € 1312,75
bij vertrek op 20-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar