Gratis annuleren

Elektrische autorondreis Noorwegen

17-daagse rondreis Zuid, Oost en West Noorwegen

  • speciaal voorgereden en getest door ANWB-leden
  • ontdek het land van fjorden, bergen en ... laadpalen
  • incl. overtochten met Color Line en Fjord Line
Zoek & boekcode: 12288
Zin in deze vakantie?

Helaas is deze rondreis op dit moment niet te boeken. Ondanks dat Denemarken zijn grenzen weer heeft geopend sinds 27 juni j.l. moet je als reiziger één of meerdere reserveringen van in totaal 6 nachten kunnen overleggen bij de grensovergang. Dit is niet mogelijk bij deze rondreis en daarom hebben wij besloten deze rondreis op dit moment niet aan te bieden. Je kunt altijd kijken naar één van onze andere rondreizen.

Noorwegen is het walhalla voor elektrische rijders. Het land is prima ingericht voor elektrische auto's en biedt elektrische rijders bovendien leuke voordelen (geen tol, korting op ferry's, gratis parkeren op openbare plekken). Deze rondreis is speciaal voorgereden door ANWB-leden. Zij reden in een Opel Ampera E, maar vinden de reis ook geschikt voor auto's met een kleinere accu (30kW), mits de 'laadpauzes' goed worden gepland.

In je reisbescheiden vind je informatie over de (snel)laders onderweg, de benodigde pasjes, handige apps en nuttige tips van de voorrijders. Zo begin je de reis optimaal voorbereid!  

Tijdens de rondreis ontdek je de betoverende landschappen van de Noorse fjorden, geniet je van de kleurschakeringen van de fjorden en de bergen en wolken die zich erin weerspiegelen. Je elektrische auto kun je opladen bij de  hotels (alle hotels hebben laadpunten) en/of bij de (snel)laders onderweg.

Je verblijft in..
Je begint de reis in Hohwacht aan de Duitse Oostzee. Na twee overnachtingen neem je de boot van Kiel naar Oslo met de luxe Color Line. Vervolgens verblijf je in de buurt van Oslo, in Fagernes, in Sogndal, Norheimsund en Bergen. Vanuit Bergen vaar je naar Hirtshals met Fjord Line. Dan verblijf je in Århus, een van de leukste steden van Denemarken. Via Neumünster in Duitsland rijd je naar huis. 

Bijzondere ervaringen

  • ontdek het land van fjorden, vergezichten en...laadpalen voor elektrische auto's
  • wat een kennismaking! 's Ochtends vroeg de Oslofjord binnenvaren
  • wandel over het dak van de gletsjervormige Noorse Opera in Oslo
  • ontdek Noorwegen in een notendop tijdens het treinritje met de Flåmtrein
  • beleef Bergen op hoog niveau, vanaf de Fløyenberg
  • elektrisch rijden op z'n best in Noorwegen

Toegankelijkheid 
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis. 

Verlengen
Je kunt deze rondreis niet verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens