Van Oslo naar Trondheim per trein

7-daagse treinrondreis Noorwegen

Per trein de schoonheid van Noorwegen ontdekken. Van Oslo reis je naar Åndalsnes en vervolgens naar Trondheim met prachtige uitzichten onderweg. 

  • ontdek één van de mooiste en wildste spoorwegen van Noorwegen
  • inclusief de Trollstigen of kabelbaan in Åndalsnes
  • inclusief KLM vluchten Amsterdam-Oslo en Trondheim-Amsterdam
Zoek & boekcode: 98533
Vanaf € 990,75
bij vertrek op 06-09-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Per trein het prachtige Noorwegen ontdekken. Geniet vanuit een comfortabele trein van het landschap dat aan je voorbij trekt. Onderweg rijdt je door enkele prachtige Noorse nationale parken, spot je misschien wel een muskusos en rijdt je over één van de mooiste en wildste spoorwegen van Noorwegen. 

De Dovre-lijn is een onvergetelijke manier om van Oslo naar Trondheim te reizen. Tijdens deze treinreis kom je onder andere door de Gubrandsdalen, Rondane, Jotunheimen en Dovrefjell. Het uitzicht tijdens deze reis is misschien minder spectaculair, maar er is genoeg te zien. Van het Mjøsa-meer tot aan Eidsvoll, de geboorteplaats van de Noorse grondwet. Halverwege ga je een klein uitstapje maken naar de Rauma-lijn.

Op Dombås stap je over op deze spectaculaire treinreis. De rit duurt slechts 1 uur en 40 minuten, maar bevat vele hoogtepunten als de Romsdalen-vallei, de verticale rotswand Trollveggen en de unieke Kylling-brug. Geniet van de adembenemende uitzichten, vooral vanuit Bjorli naar beneden richting Åndalsnes.

Ga jij ook mee op deze unieke treinrondreis?

Je verblijft in..
Je vliegt ontspannen van Amsterdam naar Oslo. In deze Noorse hoofdstad verblijf je in een hotel bij het centraal station, maar ook het centrum met restaurants en winkels ligt op loopafstand. Vervolgens stap je op de trein richting Åndalsnes, waar je verblijft in het Grand Hotel Bellevue, met prachtig uitzicht over de Romsdals-fjord. Na een paar dagen vervolg je je treinreis naar de voormalige hoofdstad van Noorwegen, Trondheim. Vanuit hier vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Bijzondere ervaringen

  • wandel over het dak van de gletsjervormige Noorse opera in Oslo
  • adembenemende uitzichten vanuit de trein richting Åndalsnes
  • de imposante Nidaros kathedraal in Trondheim
  • met de trein door enkele prachtige nationale parken
  • spot jij een muskusos?
  • genieten van het uitzicht vanaf de Trollstigen

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Je kunt deze reis niet verlengen.

 

Vanaf € 990,75
bij vertrek op 06-09-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.