Peer Gynt en de fjorden

14 daagse rondreis Oost- en West-Noorwegen

 • ontdek de fjorden en het ruige binnenland
 • verblijf in appartementen
 • inclusief overtochten Color Line en Fjord Line
Zoek & boekcode: 30492
Vanaf € 710,25
bij vertrek op 28-08-2019 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Een prachtige autoreis langs de fjorden en door de bergpassen! De reis begint al op de boot van Kiel naar Oslo met de luxe ferry van Color Line. Je waant je op een cruise met alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Na de overnachting kom je aan in Oslo en rijd je door naar het dorpje Skeikampen. Je verblijft vier nachten in een appartement van Skei Leilighetssenter.

Skeikampen ligt aan het begin van de beroemde Peer Gynt route. De toeristische, onverharde route voert door een woeste en bergachtige omgeving en is alleen in de zomermaanden geopend.

Na het ontdekken van de Peer Gynt route en omgeving reis je door naar de westkust van Noorwegen. Je verblijft zeven nachten in een appartement van Voss Resort Bavallstunet. Maak je een treinrit over het Flåm spoortraject? Of breng je een bezoek aan de Hanzestad Bergen? Er is genoeg te doen in deze omgeving!

Tot slot vaar je met Fjord Line van Bergen naar Hirtshals. Ook op deze overtocht heb je een overnachting aan boord alvorens je terug rijdt naar huis.

14-daagse rondreis Noorwegen, Oostland en Westland
Peer Gynt en de fjorden 

Inbegrepen

 • overtocht Kiel-Oslo met Color Line voor 1 auto (max. 2m hoog en 5m lang) met max. 6 personen
 • overtocht Bergen-Hirtshals met Fjord Line voor één auto (max. 1,95 m hoog en 5m lang) met max. 6 personen
 • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen
 • 4x overnachting in een appartement van Skei Leilighetssenter**
 • 7x overnachting in een appartement van Voss Resort Bavallstunet
 • live-tips ter plaatse via WhatsApp
 • ANWB-wegenkaart Noorwegen-Zuid (één exemplaar per reservering
 • CO2-compensatie

**Zit een beschreven vakantiepark vol? Dan wordt automatisch een alternatief vakantiepark voor je geboekt. Het kan zijn dat voor dit park een toeslag geldt. Dit zie je op de kassabon, vóór je boekt. Ook vind je daar een korte beschrijving van het nieuwe vakantiepark.

Peer Gynt route
Deze route is geopend van begin juni tot het einde van de herfst. De route is circa 60 kilometer lang en er wordt tol geheven. Indicatie tolkosten:
Skeikampen - Gålå, ca. NOK 80
Fefor - Dalseter, ca. NOK 70

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door ‘ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren’ aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Je reis verlengen met een paar dagen LEGOLAND®?
Boek dan een verblijf in een vakantiehuisje op een camping/vakantiepark inclusief toegang tot LEGOLAND® Billund. Voor meer informatie: 2- of 3-daags arrangement Vejle City Camping met LEGOLAND® Billund3-daags arrangement Bryrup Camping met LEGOLAND® Billund of 3- of 6-daagse arrangement Lalandia Billund met LEGOLAND® en Givskud Zoo

Je kunt deze arrangementen eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Vanaf € 710,25
bij vertrek op 28-08-2019 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.