Gratis annuleren

Van Noordkaap tot Sami

15-daagse fly & drive Zweeds Lapland, Noord-Noorwegen en Fins Lapland

 • bezoek het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap!
 • ontdek Zweden, Noorwegen en Finland in één reis
 • inclusief retourvlucht Rotterdam - Skellefteå met Transavia
Zoek & boekcode: 18155
Zin in deze vakantie?

Tijdens deze rondreis ga je op ontdekkingstocht door Noord-Zweden, Noord-Noorwegen en Fins Lapland. Onderweg geniet je van adembenemende vergezichten, maak je kennis met de fascinerende cultuur van de Sami en ontdek je de vele gezichten van het pure Zweeds-Noors-Finse wonderland boven de poolcirkel. In het eindeloze midzomerlicht heb je extra lang de tijd om de afwisselende natuur van het Hoge Noorden in volle breedte te ervaren, van de toendra tot de noordelijke fjorden en van de helderste meren tot de noordelijkste bossen. Een reis langs drie zeeën, kolkende rivieren, imposante bergen en gletsjers.

Start de reis in een omgeving vol rivieren in het Zweedse Överkalix. Daarna door naar het berglandschap in Björkliden. Vervolg je reis naar twee van 's werelds mooiste eilandengroepen: de Vesterålen en de Lofoten. Vergeet ook niet de levendige steden Tromsø en Alta. Dan is het tijd voor het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap. Waar je kan genieten van de middernachtzon en uitzichten op de Noorderlijke IJszee. Verblijf ook in de woonplaats van de kerstman, Rovaniemi, en bezoek het best bewaarde kerkdorp ter wereld 'Gammelstad' in Luleå. Absoluut een reis om nooit te vergeten! Bij deze reis kan je zelf een keuze maken of je autohuur cat. EDMR (Seat Ibiza of gelijkwaardig) of cat. CWMR (Volkswagen Golf Station of gelijkwaardig) wil boeken. Kies hiervoor de juiste reis boven de prijstabel.

Bijzondere ervaringen

 • woon een middernachtconcert bij in de IJszeekathedraal van Tromsø
 • ontdek de vele schakeringen van het licht bij de Noord-Noorse fjorden
 • bewonder de middernachtzon op de Noordkaap
 • Santa Claus Village in Rovaniemi
 • duik laat in de avond in een kraakhelder meer, in de (middernacht)zon
 • ontdek de vele gezichten van de pure natuur van het Hoge Noorden
 • rijd over een paar van de mooiste 'scenic routes' van Noorwegen
 • bezoek belangrijke plaatsen uit de Sami-cultuur in drie landen
     

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Deze rondreis kan niet verlengd worden.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens