Prachtige boot-/vliegreis op zoek naar het noorderlicht

12-daagse rondreis Noorwegen met de Hurtigruten

Dit is één van die reizen die je eens in je leven gemaakt moet hebben. Met de historische Hurtigruten-postboot door de ongerepte winterwereld van de Noorse fjorden, de Lofoten en de Noordkaap. Een schitterende rondreis die nog meer schittering krijgt als je het magische noorderlicht ziet.

  • blijvend in prijs verlaagd!
  • inclusief 11 nachten op de Hurtigruten-postboot o.b.v. volpension
  • inclusief retourvlucht Amsterdam of Brussel naar Bergen met KLM
Zoek & boekcode: 14643
Vanaf € 1580,25
bij vertrek op 12-11-2019 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Blijvend in prijs verlaagd! 

Hurtigruten: de mooiste zeereis ter wereld sinds 1893!
Bijna elke Noor spreekt vol liefde en trots over de Hurtigruten! De schepen van de Hurtigruten zijn al 125 jaar het bindmiddel tussen Noord- en Zuid-Noorwegen. Zo lang al varen ze tussen de soms afgelegen haventjes langs de Noorse kust, om vracht én passagiers te vervoeren. In iedere haven wordt gestopt om te laden en lossen. En dat is voor jou het perfecte moment om de pareltjes van Noorwegen te ontdekken! 

Het afwisselende en ruige landschap van Noorwegen is zo bijzonder, dat je weinig anders kunt dan er met open mond van genieten. Overdag bewonder je het betoverende winterlandschap en ’s avonds ga je op zoek naar het magische noorderlicht! De kans om deze fascinerende lichtshow te zien is op weinig plekken ter wereld zo groot is als tussen de Lofoten en de Noordkaap. Van september tot begin april is het donker genoeg om het noorderlicht te spotten. Je moet een beetje geluk hebben, want dit bijzondere licht wil zich nog wel eens achter de wolken verstoppen. 

Zin in iets actiefs? Ook dat kan tijdens deze onvergetelijke reis! Wat dacht je van een avontuurlijke huskysledetocht, een stoere tocht op een échte sneeuwscooter of een indrukwekkende rondleiding door de mooiste steden? Kijk snel onder kopje ‘excursies’ om je avontuur nog spectaculairder te maken! 
  
Je verblijft op…
Het comfortabele schip van Hurtigruten is één de onderdelen die deze reis zo bijzonder maakt! Elke dag begint een ander schip zijn reis richting het Noorse puntje Kirkenes en je zal op één van deze schepen heerlijk slapen. Er zijn verschillende type hutten. Ontdek onder het kopje ‘accommodatie’ welke hut het best bij jou past. 

Bijzondere ervaringen

  • vaar langs de ruige kust en mooiste havenplaatsjes van Noorwegen
  • op zoek naar het adembenemende noorderlicht
  • ontdek één van de mooiste eilandengroepen van Europa: de Lofoten
  • laat je tijdens een spannende huskysledetocht leiden door een prachtig winterlandschap
  • sjees door de sneeuw op een stoere sneeuwscooter

Verlenging
Je kunt deze reis vooraf of achteraf verlengen met een verblijf in Bergen (op aanvraag). Bij deze overnachting is ook een transfer van of naar de Hurtigruten inbegrepen. Je kunt deze verlengingsnacht bijboeken door contact met onze Klantenservice op te nemen.

Vanaf € 1580,25
bij vertrek op 12-11-2019 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.