Gratis annuleren

Brabant van Oost naar West ​

7-daagse rondreis Zuid-Nederland

Beleef Zuid Nederland op haar best! Sportief bezig zijn, ga fietsen of wandelen, wissel natuur af met de stad; met deze rondreis geniet je van drie vakanties in één!

 

  • ontdek Nationaal Park de Groote Peel en Nationaal Park De Biesbosch
  • wandelen door het historisch centrum van Den Bosch
  • verblijf in comfortabele hotels
Zoek & boekcode: 98522
Vanaf € 391,50
bij vertrek op 26-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Deze sportieve rondreis heeft veel moois te bieden! Je start is Asten, dichtbij prachtige natuurparken én stadse gezelligheid. Maak fiets- en wandeltochten door het water- en vogelrijke Nationaal Park de Groote Peel of ontdek de Strabrechtse Heide. Het sfeervolle Oost-Brabant laat je zien waarom vele schrijvers en dichters het bourgondische Brabant tot onderwerp van hun schrijfsels hebben gemaakt. Ook de gezellige stad Eindhoven is vlakbij. Bewonder een van de 140 rijksmonumenten, bezoek een van de vele musea en kom tot rust in het Stadswandelpark. 

Van het landelijke gebied ga je door naar ’s-Hertogenbosch waar je midden in het centrum kunt genieten van bijzondere winkels, interessante musea of een boottocht over de Binnendieze. Natuurlijk vind je er heerlijke eetgelegenheden. Maak zeker ook een wandeling door het historische centrum!
Als laatste dan weer door naar het landelijke gebied, naar Made, op slechts 4 kilometer afstand van Nationaal Park De Biesbosch. Het veelzijdige, waterrijke natuurpark is werkelijk waar schitterend. Ontdek het park te voet, verken het gebied op de fiets of beleef dit unieke natuurgebied vanaf het water. De Biesbosch is rijk aan een enorme diversiteit aan flora en fauna! Van bevers en kikkers tot schotse Hooglanders, zeearenden en damherten. Met een beetje geluk kun je er zelfs een zeehond tegenkomen die door de Haringvlietsluizen is geglipt! Ruik je ook de kenmerkende zoete geur van de reuzenbalsemien? Wissel je de volgende dag de rust van de natuur graag in voor stadse gezelligheid? Dat kan! Steden als Breda en Dordrecht zijn namelijk niet ver weg en uitstekend bereikbaar.

Tip: Neem bij deze reis je eigen fietsen mee of maak gebruik van fietshuur bij twee van de drie hotels (op basis van beschikbaarheid). In de hotels zijn fietsroutes beschikbaar. In je reisbescheiden tref je ook enkele fiets- en wandelroutes aan.

Je verblijft in...
Je logeert tijdens deze reis in sfeervolle, comfortabele hotels. Je begint in Asten waar je logeert in Best Western Hotel Nobis, een gezellig en landelijk hotel nabij Eindhoven. Het hotel ligt in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel en de Strabrechtse Heide. Daarna rijd je door naar Den Bosch, daar verblijf je in het Best Western Plus City Centre Hotel. Het hotel is centraal gelegen in het romantische centrum van 's-Hertogenbosch, op een steenworp afstand van de middeleeuwse Sint-Jan's cathedraal.
Je laatste stop is in Made waar je verblijft in Hotel de Korenbeurs, Sure Hotel Collection by Best Western. Een comfortabel hotel dat van alle gemakken is voorzien. Op je gemak kun je trouwens ook de omgeving verkennen! Dit hotel is de ideale uitvalsbasis om Nationaal Park De Biesbosch, gelegen op slechts circa 4 km, te ontdekken, maar ook om diverse steden te bezoeken.

Bijzondere ervaringen

  • de ideale manier om De Groote Peel te verkennen, is te voet. Wandel door het prachtige en vogelrijke natuurgebied.
  • wandel door de historische binnenstad van Den Bosch en breng een bezoek aan de Sint-Janskathedraal. 
  • eet een sjekladebol oftewel een bossche bol in Den Bosch
  • ontdek het prachtige Nationaal Park De Biesbosch te voet, op de fiets of met een boottocht
     

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Deze fietsreis kan niet verlengd worden.

Vanaf € 391,50
bij vertrek op 26-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.