8-daagse rondreis Klein Zwitserland, Elzasser Wijnroute & Het Zwarte Woud

  • 3 landen in één reis
  • geniet van speciliteiten uit de regio
  • veel extra's inbegrepen zoals o.a. wijnproeverij, toegang musée Albert Schweitzer
Zoek & boekcode: 18811
Vanaf € 512,75
bij vertrek op 30-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

De reis begint in Klein Zwitserland. Het Mullerthal wordt vaak Luxemburgs Klein Zwitserland genoemd door het golvende landschap dat aan Zwitserland doet denken. Het golvende landschap is ontstaan door de vorming van allerlei mooie rotsen door erosie. Breng een bezoekje aan de oudste stad van Luxemburg: Echternach, wat behoort tot UNESCO-werelderfgoed. Of ga je een stuk wandelen over de Mullerthal Trail? Deze voetpaden zijn bezaaid met rotsen. Tussen de vlaktes, bossen, meren en rivieren loop je door een zo goed als ongerepte natuur; in één woord fascinerend!  
Dan ga je door naar Het Zwarte Woud. Hier kun je enorm veel activiteiten ondernemen, het is vrijwel de ideale vakantiebestemming voor bijna alle soorten van sport! Vervolgens ontdek je de schoonheid van de beroemde Elzasser Wijnroute. Geniet hier bij een lokale wijnboer van een heerlijke wijnproeverij. Of wandel door de straten van pittoreske vakwerkdorpjes in de Elzas! 

Je verblijft in…
Je wereldreisje start in Luxemburg. Je logeert hier in het hart van de regio Klein Zwitserland, omgeven door bossen en perfect gelegen voor het Mullerthal Wandelpad. Vervolgens reis je door naar Duitsland. Je verblijft hier in een traditioneel Duits hotel met een prachtige ligging en uitzicht op het landschap van het Zwarte Woud. Dan is het tijd voor de Elzas! Hier logeer je in een gezellig hotel dat rustig is gelegen aan de rand van het centrum van Kaysersberg. Kaysersberg is ‘the place to be’ in de Elzas door haar prachtige steden, heerlijke eten en natuurlijk uitzonderlijk mooie dorpen.  

Bijzondere ervaringen

  • Bezoek de oudste stad van Luxemburg
  • Ga op ontdekkingstocht in het Luxemburgse Klein Zwitserland
  • Geniet van een wijntje langs de Elzasser Wijnroute
  • Ontdek de wandelpaden rond de kastelen Saint-Urlrich, Girsberg en Haut-Ribeaupierre aan de Route des Vins
  • Ga rondtrekken in dé ‘wandelhemel’ van het Zwarte Woud
  • Logeer in comfortabele hotels met wellness

Geheimtips 
Thermaal baden zoals Baden-Baden, Badenweiler en Bad Wildbad hebben een lange en rijke traditie. Nergens in Duitsland vind je bronnen van deze klasse. Bezoek een van deze heerlijke thermaal baden tijdens je rondreis om even volledig te ontspannen. 

Nog meer geheimtips? Deze vind je in de reisbescheiden.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het laatste hotel. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Huisdier
Een huisdier is toegestaan tijdens deze rondreis. Meer informatie vind je bij de tab "Hotel".


Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 512,75
bij vertrek op 30-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.