8-daagse rondreis Klein Zwitserland, Elzasser Wijnroute & Het Zwarte Woud

  • drie landen in één reis
  • geniet van specialiteiten uit de regio's
  • veel extra's inbegrepen, zoals wijnproeverij en toegang musée Albert Schweitzer
Zoek & boekcode: 18811
Zin in deze vakantie?

De reis begint in 'Klein Zwitserland'. Het Mullerthal wordt vaak Luxemburgs Klein Zwitserland genoemd. Het golvende landschap, met veel bos en opvallende zandsteenrotsen, doet een beetje aan Zwitserland denken. Breng een bezoekje aan de oudste stad van Luxemburg: Echternach, die UNESCO-werelderfgoed is. Of ga je een stuk wandelen over de veelgeroemde Mullerthal Trail, waar o.a. rotsen, bos en weides elkaar afwisselen.Dan ga je door naar Het Zwarte Woud. Hier kun je enorm veel activiteiten ondernemen, het is vrijwel de ideale vakantiebestemming voor bijna alle soorten sport! Vervolgens ontdek je de schoonheid van de beroemde Elzasser Wijnroute. Geniet hier bij een lokale wijnboer van een heerlijke wijnproeverij. Of wandel door de straten van pittoreske vakwerkdorpjes in de Elzas! 

Je verblijft in…
Je 'wereldreisje' start in Luxemburg. Je logeert hier in het hart van de regio Klein Zwitserland, omgeven door bossen en perfect gelegen voor het wandelpad door het Mullerthal. Vervolgens reis je door naar Duitsland. Je verblijft hier in een traditioneel Duits hotel met een prachtige ligging en uitzicht op het landschap van het Zwarte Woud. Dan is het tijd voor de Elzas! Hier logeer je in een gezellig hotel dat rustig is gelegen aan de rand van het centrum van Kaysersberg. Kaysersberg is ‘the place to be’ in de Elzas: het is een van de mooiste plaatsjes van de streek en ligt bovendien ideaal voor bezoekjes aan nog meer pittoreske vakwerkdorpen tussen de wijngaarden.  

Bijzondere ervaringen

  • bezoek de oudste stad van Luxemburg
  • ga op ontdekkingstocht in het Luxemburgse Klein Zwitserland
  • geniet van een wijntje in de pastelkleurige vakwerkdorpen langs de Elzasser Wijnroute
  • ontdek de wandelpaden rond de kastelen Saint-Urlrich, Girsberg en Haut-Ribeaupierre
  • ga rondtrekken in dé ‘wandelhemel’ van het Zwarte Woud
  • logeer in comfortabele hotels met wellness

Geheimtips 
Thermale baden zoals (die van) Baden-Baden, Badenweiler en Bad Wildbad hebben een lange en rijke traditie. Nergens in Duitsland vind je bronnen van deze klasse.Bezoek een van deze heerlijke baden tijdens je rondreis om even volledig te ontspannen. 

Nog meer geheimtips? Deze vind je in de reisbescheiden.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het laatste hotel. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Huisdier
Een huisdier is toegestaan tijdens deze rondreis. Meer informatie vind je bij de tab "Hotel".


Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens