Gratis annuleren

Kroatië in een Notendop

13-daagse familierondreis Rakovica, Dalmatië, Istrië

Ontdek het afwisselende landschap van Kroatië. Deze rondreis voert je langs de mooiste plekjes in Dalmatië en Istrië. Watervallen, bergen, meren en twee verschillende plekken langs de heldere Adriatische Zee. Neem je snorkel mee!

  • ontdek met de kinderen Rakovica, Dalmatië en Istrië
  • logeren in leuke en afwisselende accomodaties
  • watervallen, kristalheldere zee en middeleeuwse stadjes
Zoek & boekcode: 10202
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Deze rondreis voert je langs de mooiste plekjes van het prachtige Kroatië. Vaar je naar de eilandjes voor de kust? Slenter je door prachtige middeleeuwse stadjes? Of houd je een waterballet onder de kletterende watervallen van Nationaal Park Plitvice? Je ontdekt in een notendop wat Kroatië allemaal te bieden heeft, van grotten tot strandjes en van natuurparken tot prachtige stadjes! Maak je ook een dagtochtje naar Venetië?

Zwemmen de kinderen onder de reusachtige waterval in Nationaal Park Krka? Snorkelen ze in de kristalheldere zee bij Zadar? Je ontdekt een paar van Europa’s mooiste natuurgebieden en charmante historische stadjes. En de mediterrane zon reist met je mee.

Je verblijft in...
Je verblijft op drie heel verschillende plekken: eerst in een kamer nabij Nationaal Park Plitvice. Dan in een sfeervol Polynesisch hutje aan het Dalmatische strand. In het groen, aan zee! En tot slot in een hotelkamer op loopafstand van de Adriatische Zee. Hier kun je heerlijk ontspannen! 

Bijzondere ervaringen

  • bewonder meer dan 90 watervallen in Nationaal Park Plitvice-meren
  • een boottocht naar de Kornati-eilanden
  • bezoek het indrukwekkende Limfjord in Istrië

Geheimtip
Combineer een wandeling in Nationaal Park Plitvice met een treintje en/of boottochtje over de prachtige meren en geniet zo dubbel van al het moois dat dit nationale park te bieden heeft. 

Nog meer geheimtips? Die vind je in de reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het eerste en laatste hotel. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center

Verlengen op heen- of terugreis?
Combineer deze rondreis met Appartementen Vaya Terrazena of Hotel Wolkensteinbär. Je kunt deze hotels eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Wil je een overnachtingshotel bijboeken? Klik dan hier voor een overzicht van al onze overnachtingshotels.

Disclaimer: 
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren. 

Hoogtepunten

Plitvice

Ooit zo veel tinten blauw-groen gezien als bij deze watervallen?

Bootje

Huur een bootje en vaar van eiland naar eiland

Krka

Zwem naar de grote waterval in Nationaal Park Krka

Trogir

Flaneren langs de zee, in de oude binnenstad van Trogir

Vissen

Heb je al deze vissen gezien bij het snorkelen?

Rovinj

Kroatische schoonheid met Venetiaanse charme
Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar