Drie smaken van Italië

10- of 13-daagse rondreis Trentino, Toscane en Gardameer

  • drie van de mooiste regio’s van Italië in één reis
  • verblijf in fijne driesterrenhotels
  • dagelijks driegangendiner inbegrepen en 2 proeverijen
Zoek & boekcode: 18475
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Je begint de rondreis in het prachtige groene Trentino, tussen Zuid Tirol en het Gardameer. Met in het noorden de unieke bergwereld van UNESCO werelderfgoed Dolomieten en in het zuiden populaire bergmeren, waaronder bijvoorbeeld het Levicomeer en het schilderachtige Molvenomeer. Dan verhuis je naar de Val d’Orcia in Zuid-Toscane: landschappelijk het mooiste stukje Toscane. In dit betoverende heuvelland tussen de middeleeuwse wijnstadjes Pienza en Montepulciano werden beroemde films opgenomen, zoals ‘The English Patient’. Bezoek minstens één van de prachtige oude abdijen en ga een dagje naar Siena! Tot slot verblijf je aan de oostoever van het Gardameer. De juiste kant voor spectaculaire zonsondergangen en op excursie afstand van Verona en de  kabelbaan de Monte Baldo op. Of houd je het bij de schilderachtige dorpjes rond het meer en flaneer je liever eindeloos over de boulevards met terrasjes? Maak in ieder geval een boottochtje voor het mooiste uitzicht beneden.

Je verblijft in...
Alle hotels hebben prachtig uitzicht! Eerst Hotel Le Piramidi, met uitzicht over de wijngaarden van de Val di Cembra, tussen Trento en Cavalese. Dan hotel Miralaghi in het dorpje Chianciano Terme in Toscane, waar je uitkijkt op het betoverende landschap van Zuid-Toscane. Tot slot logeer je in Hotel Belvedere hoog boven het Gardameer. Hier kijk je uit op de bergachtige Noordoevers van het Gardameer en kun je wandelen met prachtige vergezichten.

Bijzondere ervaringen

  • Info volgt nog!

Geheimtip
Bezok de Parco Giardino Sigurtà, ten zuiden van het Gardameer. Wordt genoemd als 1 van de mooiste tuinen ter wereld. Je kunt er lopen, fietsen of rijden met een golfkarretje tussen de rozen, tulpen en waterlelies. Er zijn vijvers, uitkijkpunten en burcht Valeggio. Het uitzicht gaat helemaal tot Borghetto sul Mincio, een dorpje rond watermolens en wandelpad naar het Castello Scaligero. Er zijn 35 restaurantjes en de lokale specialiteit is: de tortellini di Valeggio.

Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een ‘medische essentie’ in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Huisdieren

Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Deze rondreis kan niet verlengd worden

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar