Parels van Italië en Oostenrijk

10-daagse rondreis Trentino, Gardameer en Tirol

Ontdek Bella Italia en gemütlich Oostenrijk! Je begint in de Italiaanse bergen, reist door naar het Lago di Garda en sluit de reis af in het Oostenrijkse Tirol.

  • Trentino, Gardameer en Tirol in één reis!
  • de mooiste wandelgebieden
  • inclusief 9 driegangendiners
Zoek & boekcode: 21975
Zin in deze vakantie?

Wat een variatie in één rondreis! Je begint tussen de meren en bergen van het Italiaanse Trentino, waar keizerin Sissi graag vakantie vierde. Dicht bij het Levicomeer. Trek je ook een dagje uit voor de beroemde bergpassen van de Dolomieten? Daarna geniet je van de mediterrane heerlijkheid aan het Gardameer. Pak je de kabelbaan naar de top van de Monte Baldo? Breng ook een bezoek aan Verona, de stad van opera en Romeo & Julia! Je sluit deze reis af in het Oostenrijkse Tirol. Trek de wandelschoenen aan of duik in een van de meren!

Je verblijft in...
Je begint in familiehotel Compet, op 11 km van het keizerlijke kuuroord Levico Terme, aan de rand van Unescowerelderfgoed Dolomieten. Dit hotel ligt mooi in de bergen en is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen en uitstapjes naar de meren van de Valsugana. Dan reis je naar Hotel Villa Bazzanega, een hoogvlakte boven het Gardameer, tussen Limone sul Garda en Gargnano. Deze bergachtige westkust van het meer heeft schilderachtige dorpjes met wandelpromenades en terrasjes, maar ook de mooie natuur van nabijgelegen natuurlijk Parco Alto Garda Bresciano. Het meer is misschien nog wel het mooist te bewonderen tijdens een boottochtje. Tot slot reis je naar Oostenrijk, naar Hotel Alpina in Tirol.

Bijzondere ervaringen

  • bezoek het meest opmerkelijke bewoonde rivierenlandschap van Trentino, Brogo Valsugana
  • maak ene uitstapje naar Levico Terme en neem een duik in één van de warmste meren van Zuid-Europa
  • ga eten in één van de restaurantjes met 'huiveringwekkende terrassen'in Pieve
  • ga, als je geen hoogtevrees hebt, wandelen of fietsen in Parco Alto Garda Bresciano
  • warm aankleden en op pas naar de Silberbergwerk

Geheimtip
De weg van Pieve naar het Gardameer door de Brasa-kloof (Brasa-Schlucht) is een spannend avontuur. De weg met haarspeldbochten, langs de watervallen en door tunnels en smalle kloven wordt wel 'de mooiste weg van de wereld' genoemd...

Nog meer geheimtips? Die vind je in de reisbescheiden.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het laatste hotel met één of max twee overnachtingen (Hotel Alpina). Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Hoogtepunten

Dolomieten

Wat een kleurenpracht in de Dolomieten!

Gardameer

Maak je een ritje rond Lago di Garda?

Koeien

Zen-gevoel tussen de klingelende koeienbellen
Sirmione, Gardameer

Sirmione

Middeleeuwse charme, mediterrane heerlijkheid

Verona

Een kijkje in de stad van Romeo, Julia en opera!

Wilder Kaiser

Neem je de wandelschoenen mee?
Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens