12-daagse rondreis Parels van Italië en Kroatië

Zoek & boekcode: 16087
Zin in deze vakantie?

3 hoogtepunten in 1 reis!
Ben je klaar voor een heerlijke mediterrane rondreis? Je begint in de prachtige groene regio Trentino, met haar indrukwekkende bergwereld van de Dolomieten, bergmeertjes en pittoreske dorpjes. De tweede parel van deze rondreis is ‘la bella Venezia’ en haar mooie achterland Veneto, met villa's en prosecco wijngaarden. Bezoek het verrassend mooie Padua, met enkele van de mooiste fresco’s van Italië. En sla ook zeker Venetië niet over! Je sluit deze rondreis af aan zee, op het Kroatische schiereiland Istrië. Daar verblijf je in het gezellige vissersdorp Vrsar, nabij de oude binnenstad, aan de westkust van het schiereiland Istrië. Bijzonder is een bezoekje aan de stad Motovun, in het binnenland. Deze middeleeuwse stad ligt op een heuveltop en hier wordt duidelijk waarom Istrië soms 'het Kroatische Toscane' genoemd wordt. Voor bijzonder natuurschoon bezoek je het Limfjord, een diepe zee-inham, waar je een boottochtje kunt maken.

Het verblijf
In Trentino verblijf je in Hotel Scoiattolo (= eekhoorn) bij Baselga di Pinè, op de hoogvlakte, tussen bossen en bergmeertjes. Villa Patriarca Boutique Hotel ligt op ca 20 km van Venetië. Met de bus reis je eenvoudig naar deze prachtige historische stad. Het moderne vakantiepark Resort Belvedere ligt op loopafstand van de schilderachtige stadskern van Vrsar in Kroatië, met de mooie oude vissershaven, de middeleeuwse stadspoorten en de gezellige wandelboulevard.

Inbegrepen 12-daagse rondreis

Hotel Scoiattolo (of gelijkwaardig), Trentino

 • 3x overnachting met ontbijtbuffet
 • 3x driegangenkeuzediner
 • gebruik buitenzwembad (ca. half juni - eind september)

Hotel Villa Patriarca (of gelijkwaardig), Veneto

 • 3x overnachting met ontbijtbuffet
 • 3x driegangenkeuzediner
 • gebruik buitenzwembad (ca. half juni - eind september)

Resort Belvedere (of gelijkwaardig), Istrië

 • 5x overnachting met ontbijtbuffet
 • 5x dinerbuffet
 • gebruik van buitenzwembad 18/05 t/m 08/09 (in overige periodes gebruik binnenzwembad Hotel Pineta)
 • bedlinnen, handdoeken en elekriciteit
 • eindschoonmaak

Overig

 • ANWB Extra reisgids Istrië (1 per reservering)
 • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Indien een beschreven hotel volgeboekt is, wordt automatisch een gelijkwaardig alternatief hotel geboekt.

Verlengen op heen- of terugreis?
Combineer deze rondreis met Hotel Perwanger of Hotel Färberwirt. Je kunt deze hotels eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Wil je een overnachtingshotel bijboeken? Klik dan hier voor een overzicht van al onze overnachtingshotels.

Reisperiode
Je kunt deze reis maken in de periode van 13 mei tot en met 14 oktober 2018. De laatste vertrekdag voor deze rondreis is op 3 oktober 2018. Vertrek is mogelijk op zondag en woensdag.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens