Berglucht & Zeebries

12- of 15-daagse rondreis Italië en Kroatië

Helaas gaat deze reis niet door in 2020. Het is wel al mogelijk een voorboeking te maken voor 2021.

 

  • ontdek de Trentino (Italië) én Istrië (Kroatië)
  • verblijf in comfortabele, moderne hotels
  • diner dagelijks inbegrepen
Zoek & boekcode: 36342
Zin in deze vakantie?

Het Molvenomeer, gelegen aan de rand van de berggroep Brenta Dolomieten, net ten noorden van het Gardameer. Je loopt zo naar het strand en de berglift en hebt een prachtig uitzicht over de Brenta Dolomieten en het meer. In Adamello-Brenta Nationaal Park is het prachtig wandelen en mountainbiken. Vanuit het dorpscentrum van Molveno loopt de cabinebaan rechtstreeks naar de Pradel-hoogvlakte (1400 meter hoog), waar talrijke paden en vie ferrate beginnen (de liften zijn open van begin juni tot eind september).

Lovran ligt op een kleine tien kilometer ten zuiden van Opatija, in een gebied dat vroeger bekend stond als de Liburnia Rivièra. Het centrum van het plaatsje stamt gedeeltelijk uit de middeleeuwen en heeft veel villa’s gebouwd in de 19e en 20e eeuw ontstonden. Wandelaars kunnen vanuit Lovran uitstekend uit de voeten op een 12 kilometer lange weg langs de zee, aangelegd tussen Lovran en Volosko (even ten noorden van Opatija). Of volg de wandelpaden in natuurpark Učka naar de top, op 1400 meter. Bij mooi weer kijk je uit over het hele schiereiland! 

Je verblijft in...
Je begint de reis in een prachtig hotel, op een schitterende lokatie aan het Molvenomeer, in het gastvrije Trentino, tussen Zuid-Tirol en het Gardameer. Hier draait alles om schoonheid, natuur en genieten. In alle seizoenen. Vervolgens reis je verder naar de kust, net boven de levendige boulevard in het centrum van Lovran. Een sfeervol stadje aan de westkust van de Kvarnerbaai. Opatija ligt op 5 km afstand en is via de boulevard te bereiken. Het met stenen geplaveide strand van het hotel ligt op een steenworp afstand.

Bijzondere ervaringen

  • autoritje over de legendarische cols uit de Giro d'Italia
  • slenteren over de beroemde pleinen van Trento 
  • wist je dat er in Trentino wel 300 kastelen en forten te vinden zijn?
  • een duik in de kristalheldere zee
  • de verrassende middeleeuwse stadjes in het binnenland

Geheimtip
Geniet van een mooi uitzicht over Lovran vanaf het hoger gelegen deel Liganj.

Nog meer geheimtips? Die vind je in de reisbescheiden.

Toegankelijkheid
De meeste accommodaties in deze rondreis zijn geschikt als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit. Er zijn kamers voor mindervaliden of er is een lift aanwezig. Meer informatie vind je bij de tab 'Accommodaties'. Via ons klantcontactcentrum kun je een ‘medische essentie’ invullen.

Verlengen
Je kunt deze rondreis helaas niet verlengen.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan tijdens deze rondreis. Meer informatie vind je bij de tab 'Accommodaties'. Houd er rekening mee dat sommige hotels een kleine vergoeding voor deze extra service kunnen vragen. Deze toeslag zal met jou worden overlegd. Deze informatie is ook te vinden onder het '-tje.

Verlengen op heen- of terugreis?
Combineer deze reis met Hotel Försterhof of Hotel Wagrainerhof. Je kunt dit hotel eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Wil je een overnachtingshotel bijboeken? Klik dan hier voor een overzicht van al onze overnachtingshotels.


Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens