Tricolore in Toscane

10- of 13-daagse rondreis Toscane

  • ontdek Toscane vanuit 3 geweldige accommodaties
  • verblijven buiten de toeristische drukte, op het platteland van het mooie Toscane
  • inclusief 7 diners en wijnproeverij
Zoek & boekcode: 32593
Zin in deze vakantie?

Toscane is terecht één van de meest geliefde vakantieregio's van Italië. Tussen de typerende heuvellandschappen met cipressen en middeleeuwse dorpjes liggen prachtige natuurgebieden en steden vol kunstschatten en geschiedenis als Florence, Siena en Cortona. Toscane was ooit van grote invloed op ontwikkelingen in de rest van Europa. Wist je dat Galileo Galilei zijn theorie over zwaartekracht bewees op de toren van Pisa met behulp van kanonskogels? Dat architect, uitvinder, ingenieur, filosoof, natuurkundige, scheikundige, anatomist, beeldhouwer, schrijver, schilder en componist Leonardo da Vinci in Toscane opgroeide, in Vinci? De Italiaanse taal van oorsprong uit Toscane komt? De 'Italiaanse keuken' zoals wij deze in Nederland graag zien, hoofdzakelijk bestaat uit gerechten van Toscaanse oorsprong?

Je verblijf in...
Je begint deze reis in Regello in de beroemde Toscaanse wijnregio Chianti. Daarna door naar Buonconvento, één van de mooiste “borghi” in de Toscane. De laatste stop is aan het strand in Marina di Cecina.

Bijzondere ervaringen

  • Als je door de Boboli tuinen van Palazzo Pitti helemaal naar het einde loopt, tot bij het porcelijn museum, heb je een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende heuvels. 
  • In het Palazzo Vecchio worden themarondleidingen georganiseerd voor families met kinderen. Zoals 'Het leven aan het middeleeuwse hof'. 
  • In het Leonardo da Vinci museum maak je op een interactieve manier kennis met de uitvindingen van Leonardo, zoals zijn vliegmachines en militaire uitvindingen.
  • Buonconvento: wijn uit de omgeving Vino Nobile uit Montepulciano, Brunello uit Montalcino.
  • Wandeling vanaf Montisi door Crete Senesi vanaf parkeerterrein, langs boerderijen, kasteelruïne en olijfgaarden. Gedeeltelijk ruw terrein. Rood/witte markering van Club Alpino Italiano.

Geheimtip
Op maandag tm vrijdag vind je in de ochtend een gezellige markt met streekproducten op Piazza delle Vettovaglie en in de straten er omheen.

Nog meer exclusieve geheimtips? Dievind je in de reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een ‘medische essentie’ in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.  

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in Hotel Il Settebello (van 8 augustus 2020 tot en met 22 augustus 2020 is geen verlenging mogelijk). Een verlengingsnacht is op aanvraag en kan alleen telefonisch bijgeboekt worden.

Indien je de reis wilt verlengen, word je verzocht contact op te nemen met ons Customer Contact Center.

Verder reizen
Je kunt deze rondreis goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, vraag onze reisspecialisten om advies.

 

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens