Proost op Italië!

11-daagse rondreis Piemonte en Toscane

  • verblijf in een pas gerenoveerd hotel bij Pistoia en agriturismo bij Asti
  • accommodaties in beheer van families met liefde voor hun streek
  • inclusief 8 diners en wijnproeverij
Zoek & boekcode: 98315
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Deze reis is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken, heuvelachtige landschappen met pittoreske dorpjes en mooie autoritjes. Je eerste verblijf is in het Noorden van Toscane, bij Pistoia, tussen Pisa/Lucca en Florence. Op 6 km ligt het plaatsje Vinci, geboordeplaats van Leonardo (Da Vinci). In het museum leer je alles over zijn leven. In de omgeving kun je mooi wandelen, paardrijden en fietsen. Volg de mooie autoroute Chiantigiana (SS 222) door de Chianti streek. En doe zeker ook een rondje San Gimignano en Volterra! En een dagje Siena laat je ook vast niet ontbreken.
Vervolgens reis je door naar Piemonte, de streek van slow food, chocolade (Ferrero en Nutella!) en topwijnen als de Barolo en Barbaresco. In de streek rond Asti, Alba en kuuroord Acqui Terme rijd je door wijngaarden en middeleeuwse dorpjes met verstilde pleintjes. Er zijn mooie wandelroutes rond de agriturismo en je kunt ook fietsen huren. Vergeet een dagje Turijn niet!

Je verblijft in...
In Toscane verblijf je in Hotel Monti, met gezellig terras en tuin met zwembad. San Baronto is een slaperig dorpje en een fijne uitvalsbasis voor het ontdekken van de grootste schatten van de streek.
In Piemonte word je welkom geheten op het platteland bij Asti, in Agriturismo Cascina Cerola. Natuurlijk heeft de familie eigen wijnen en laten ze je deze vol trots proeven. Deze vakantieboerderij is ingericht in landelijke sfeer. E ris een grote tuin en heeft een eigen moestuin. Het restaurant is uitstekend.

Inbegrepen 11-daagse rondreis:

Hotel Monti, Toscane

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 7x driegangenkeuzediner

Agriturismo Cascina Cerola, Piemonte

  • 3x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner
  • 1x proeverij van wijn en lokale producten 

Overig

  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp) 
  • CO2-compensatie

Verlengen
Het is mogelijk deze reis achteraf met één of twee nachten te verlengen in Agriturismo Cascina Cerola. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Hoogtepunten

Piemonte

Genieten van 'slow food' en heerlijke wijnen

Delicatessen

Hoeveel smaken van Italië neem jij mee naar huis?

Florence

In weinig steden vind je zo veel kunstschatten!

Prosecco

Proost! Het is tijd voor een glas vol Italiaanse cultuur

Chianti

Heb je een grote kofferbak? De wijn is hier heerlijk!
Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.