Gratis annuleren

Europa op z'n spectaculairst!

16-daagse rondreis IJsland

Ontdek met het hele gezin IJsland! Deze rondreis brengt jullie langs alle hoogtepunten van IJsland en is inclusief vlucht en autohuur.

Zoek & boekcode: 18215
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Verblijf in de regio Þingvellir

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Minniborgir cottages of Gljúfur cottages.

De accommodaties liggen in de regio Þingvellir, bij de bekende 'Golden Circle'. De huisjes hebben een keuken, woongedeelte en een badkamer met douche en toilet. In principe is er een slaapkamer voor elke twee personen die verblijven in een huisje. Het kan zijn dat wanneer je met 2 personen boekt je een studio krijgt en wanneer je met 3-6 personen boekt een huisje met loft krijgt. Verder is er parkeergelegenheid (gratis of tegen betaling).

Verblijf in de regio Snæfellsnes

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Hellnar Hótel mountain or seaview, Rjúkandi Hótel, Fransikus Hotel of Stykkisholmur Fosshotel.

De accommodaties liggen in de regio Snæfellsnes. De accommodaties beschikken over een restaurant en/of bar. Verder is er wifi (gratis of tegen betaling) en parkeergelegenheid (gratis of tegen betaling).

Per 2 personen vanaf 13 jaar (min. 1 persoon dient 18 jaar en ouder te zijn) krijg je een tweepersoonskamer. Een kind van 0 t/m 12 jaar verblijft op de kamer van de ouders.
Let op! Verblijf je bijvoorbeeld met 3 personen vanaf 13 jaar dan krijg je een tweepersoonskamer met extra bed, dus niet een een- en tweepersoonskamer.

Verblijf in de regio Skagafjördur

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Hestasport cottagaes of Keldudalur cottages.

De accommodaties liggen in de regio Skagafjördur. De huisjes hebben een keuken, woongedeelte en een badkamer met douche en toilet. In principe is er een slaapkamer voor elke twee personen die verblijven in een huisje. Het kan zijn dat wanneer je met 2 personen boekt je een studio krijgt en wanneer je met 3-6 personen boekt een huisje met loft krijgt. Verder is er parkeergelegenheid (gratis of tegen betaling).

Verblijf in de regio Mývatn

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Ytri Vík cottages of Kaldbaks-kot cottages.

De accommodaties liggen in de regio Mývatn. De huisjes hebben een keuken, woongedeelte en een badkamer met douche en toilet. In principe is er een slaapkamer voor elke twee personen die verblijven in een huisje. Het kan zijn dat wanneer je met 2 personen boekt je een studio krijgt en wanneer je met 3-6 personen boekt een huisje met loft krijgt. Verder is er parkeergelegenheid (gratis of tegen betaling).

Verblijf in regio Highland

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Hrauneyjar Cat 3, Hrauneyjar Cat 2, Highland Hotel. 

De hotels liggen in de regio Highland en worden omgeven door het bijzondere, vulkanische landschand van de zuidelijke hooglanden. De hotels beschikken over gratis wifi, een restaurant en bar.

De kamerindeling zal als volgt zijn:
Bij 2 personen: een tweepersoonskamer
Bij 3 personen: een tweepersoonskamer met extra bed
Bij 4 personen: 2x een tweepersoonskamer
Bij 5 personen: een tweepersoonskamer en een tweepersoonskamer met extra bed

Verblijf in Reykjavik op indeling

Het verblijf is op indeling in één van de volgende hotels: Klettur Hotel, Natura Icelandair Hotel, Baron Fosshotel, Lind Fosshotel of Cabin (superior).

De ligging varieert van in het centrum tot op zeer korte rijafstand naar het centrum van Reykjavik. Alle hotels beschikken over een restaurant en een bar. Ook is er wifi (€) en parkeergelegenheid bij het hotel of in de omgeving van het hotel (€).

Tweepersoonskamer

Comfortabele kamer met tweepersoonsbed of twee losse bedden. Badkamer met douche en toilet.

Deze kamer is voor 2 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar.

Tweepersoonskamer met extra bed

Comfortabele kamer met tweepersoonsbed of twee losse bedden. Badkamer met douche en toilet.

Deze kamer is voor 2 volwassenen en een 3e persoon vanaf 13 jaar.

Verblijf in Keflavik op indeling

IJsland, Zuidelijk schiereiland, Keflavik

Het verblijf is op indeling in één van de volgende accommodaties: Jazz Hotel, Berg Hotel of Geo.

De accommodaties liggen in Keflavik. De accommodaties beschikken over een restaurant en/of bar. Verder is er wifi (gratis of tegen betaling) en parkeergelegenheid (gratis of tegen betaling).

Per 2 personen vanaf 13 jaar (min. 1 persoon dient 18 jaar en ouder te zijn) krijg je een tweepersoonskamer. Een kind van 0 t/m 12 jaar verblijft op de kamer van de ouders.
Let op! Verblijf je bijvoorbeeld met 3 personen vanaf 13 jaar dan krijg je een tweepersoonskamer met extra bed, dus niet een een- en tweepersoonskamer.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar