De verborgen tuinen van Zuid-Engeland

5- of 7-daagse rondreis Zuid-Engeland Kent & Surrey

Een fantastische reis naar dé tuinenbestemming van Engeland: Kent. Je begint in het graafschap Kent en eindigt in het graafschap Surrey.

Zoek & boekcode: 21980
Vanaf € 379,-
per persoon per 5-daagse rondreis
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Dit is een rondreis waar je helemaal van opbloeit! Kent is uitgeroepen tot dé internationale tuinenbestemming. Bezoek je de beroemde tuinen, zoals Sissinghurst? Of juist verborgen pareltjes als die van Walmer Castle, met de spectaculair vernieuwde Broadwalk Garden? Ervaar de ‘British Countryside’ op z’n fleurigst. Waai je ook lekker uit op de White Cliffs?

Je logeert in twee luxe hotels op het platteland. In beide hotels word je 's ochtend getrakteerd op een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Dit geeft je genoeg energie om de rest van de dag op volle kracht te genieten! Beide hotels hebben een golfbaan naast het hotel. Bovendien ligt het tweede hotel in een bijzondere Britse setting: direct aan de paardenracebaan. Er is ook een goede treinverbinding met Londen.

Inbegrepen

  • retourovertocht Duinkerken-Dover met DFDS Seaways voor één auto (max. 2.20 m hoog en 6 m lang) met max. 5 personen
  • 2 of 3x overnachting in het Marriott Tudor Park Hotel in een twee persoonskamer op basis van logies en uitgebreid (ook Engels) ontbijtbuffet
  • 2 of 3x overnachting in Lingfield Park, A Marriott Hotel & Country Club in een tweepersoonskamer op basis van logies en uitgebreid (ook Engels) ontbijtbuffet
  • 1x entree tot Penshurst Place & Gardens
  • 1x entree tot Canterbury Cathedral
  • reisbescheiden met geheimtips en suggesties voor route/uitstapjes
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)
  • Tuintips
  • Michelin wegenkaart Zuidoost Engeland (Midlands, East Anglia)

Reisperiode
Deze rondreis kan gemaakt worden in de periode 1 april tot en met 29 oktober 2018. Je kunt de rondreis dagelijks aanvangen.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Vanaf € 379,-
per persoon per 5-daagse rondreis

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.