Gratis annuleren

Grand Tour of Ireland

21-daagse bed & breakfast rondreis Ierland, inclusief Noord-Ierland

 • inclusief bezoek aan het ruige Donegal in het uiterste noordwesten
 • tijd voor hoogtepunten in Noord-Ierland zoals Giant’s Causeway
 • keuze uit vier overtochten van Nederland/België naar Groot-Brittannië
Zoek & boekcode: 98653
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Ben je dol op ruige kliffen, ongetemde baaien en woeste bergen? Dan is dit de rondreis voor jou! Je begint in het zuidwesten, waar je een verrassend stukje bijna-subtropische flora vindt. Reis je ook langs het kleurrijke Cork, met de levendige ‘English Market’? 

Dan reis je via de Wild Atlantic Way naar het westelijkste puntje van Europa. Geniet van Dingle Peninsula, volgens National Geographic het mooiste landschap van Europa. Of maak kennis met Fungie de Dolfijn op het eiland Dingle, voordat je verder rijdt naar de ruige Cliffs of Moher. Én je gaat naar Noord-Ierland, decor van interessante geschiedenis en prachtige filmlocaties. Natuurlijk geniet je tijdens je reis ook van de ‘craic’ in de Ierse pubs. Zing je mee met de Ierse volksmuziek in Dublin of Doolin?

Je verblijft in…
Irish home, sweet home! Er zijn weinig Europese landen waar gastvrijheid zo hoog in het vaandel staat als Ierland.  Alleen daarom al is deze Bed & Breakfast-reis een prachtige manier om Ierland van binnenuit te ervaren. 

Bij deze rondreis kun je verschillende routes kiezen zoals de route IJmuiden - Newcastle met DFDS Seaways, Hoek van Holland - Harwich met Stena Line en vanaf Rotterdam of Zeebrugge - Hull met P&O Ferries. Je kunt zelf de meest geschikte route selecteren in het boeken. Na de overtocht naar Groot-Brittannië ga je naar de eerste locatie in Wales, je overnacht in het Dunoon Hotel in Llandudno. Daarna reis je verder naar het gastvrije Ierland. Sommige B&B’s liggen tussen de groene landschappen, terwijl andere in de kronkelende straatjes van typisch Ierse plaatsjes liggen. Zo kan je soms naar het centrum van een dorp of stad lopen, maar zul je ook weleens je auto nodig hebben als je ergens wilt dineren. Je komt echt bij de Ieren thuis. Dat staat niet alleen garant voor een uitstekende nachtrust en een dito ontbijt, maar ook voor vele leuke gesprekken en de beste insider-tips.

  Bijzondere ervaringen

  • ontdek verrassend Noord-Ierland: Derry, Belfast, Giant's Causeway
  • net als in de film: Game of Thrones-locaties in Noord-Ierland
  • ervaar Ierland op z’n Iers: logeren in karaktervolle B&B's
  • Dingle Peninsula, door National Geographic ooit Europa’s mooiste landschap genoemd 
  • zing je mee? Doolin, hét dorp van de Ierse volksmuziek! 
  • camera bij de hand: genieten langs de Ring of Kerry
  • een boottochtje naar Arran Islands
  • de zon zien boven de eilanden vanaf de Cliffs of Moher 
  • de ruige schoonheid van Connemara 
  • palmbomen in Ierland? Bantry Bay!

  Geheimtip
  Bezoek onderweg naar Clifden The Burren Perfumery: parfums en zeepjes geïnspireerd door het magnifieke landschap van The Burren. Met theehuis en kruidentuin.

  Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden.

  Huisdieren
  Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

  Verlengen
  Je kunt deze rondreis verlengen in het eerste en laatste hotel. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wilt verlengen, word je verzocht contact op te nemen met ons Customer Contact Center.

  Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

  Hoogtepunten

  Giant's Causeway

  In het spoor van reuzen bij deze basaltpilaren
  Giant's Causeway, Noord-Ierland

  Causeway Coast

  Bestaan er ook lelijke autoroutes in Ierland?

  Titanic

  Durf jij aan boord van de Titanic Experience?

  Connemara

  Ruige schoonheid in het wilde westen

  Pubs

  Drink een Guinness met de 'locals' 
  Vanaf € 0,-

  Check & Boek

  -
  +
  -
  +
  gekozen datum
  op aanvraag
  beschikbaar
  niet beschikbaar

  prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.