Ontdek Schotland, met het gezin of met z'n tweetjes!

7-daagse shortbreak Schotland

Dat is handig! Met de bus rijd je zo van het vakantiepark naar Edinburgh! De bus stopt voor de deur. Met de auto zijn ook veel andere highlights van Schotland prima te bereiken!

Zoek & boekcode: 80030
Vanaf € 161,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Verken je de mooiste plekjes van Schotland en Noord-Engeland vanuit je vakantiepark in Port Seton? Een heerlijke plek voor het hele gezin!

Volg je het spoor van Sir Walter - ‘Ivanhoe’- Scott langs de kasteelruïnes van de Schotse Borders? Klim je met de kinderen naar de top van Arhur’s Seat in Edinburgh?
Ga je ook naar Alnwick Castle in Noord-Engeland? Je logeert op vakantiepark Seton Sands.

Inbegrepen

  • retourovertocht IJmuiden - Newcastle met DFDS Seaways voor één auto (max. 1.85 m hoog en 6 m lang), inclusief binnenhut
  • 4x overnachting in een 3-of 4kamerstacaravan op basis van logies
  • verbruik van elektriciteit en gas
  • entertainmentpas (ontvang je ter plaatse)
  • bedlinnen & eindschoonmaak
  • Kidsgids Schotland

Reisperiode
Deze reis kan worden gemaakt van 1 april tot en met 28 oktober 2017. Je kunt deze reis op zondag aanvangen.

Erratum: Helaas is de overtocht van Newcastle naar IJmuiden op zowel 26 als 27 oktober al volgeboekt, wanneer je de reis in deze periode wil maken kun je een aanvraag boeking maken. Ons aanvragenteam zal contact met je opnemen over een alternatieve route of wijziging in verblijfsduur, hiervoor kunnen toeslagen gelden. Wijzigingen in de reis en/of prijs zijn altijd in overleg.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Vanaf € 161,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.