Rondreis Normandië

Ervaar de krijtrotsen bij een rondreis Normandië

Maak een rondreis in Normandië

Ontdek de ongerepte natuur van het prachtige Normandië tijdens deze bijzondere rondreis. De schitterende autorit voert je langs de mooiste plekjes van dit natuurrijke land. Geniet van de prachtige krijtrotsen bij Etretat en de invasiestranden of bezoek de vele haventjes langs de kust. Reis terug in de tijd met een bezoek aan het kasteel van Willem de Veroveraar in Caen. Een rondreis in Normandië maar dan net iets anders!


Alle rondreizen in Bretagne
Corsica

Alle rondreizen Frankrijk

Ontdek de schoonheid van de Bourgogne, de Alpen, de Drôme of de Ardèche. Bekijk al onze rondreizen door Frankrijk.

Frankrijk met kids

In Normandië zetten de bevrijders in de Tweede Wereldoorlog voet aan wal. Neem jouw kinderen mee terug in de tijd.
Etretat,  Normandië

Frankrijk zonder kinderen

Ontdek de ongerepte natuur van het prachtige Normandië tijdens een bijzondere rondreis met zijn tweeën
Bezoek de kathedraal in Rouen tijdens de rondreis Normandië

Normandië maakt een impressie!

In Normandië zetten de bevrijders in de Tweede Wereldoorlog voet aan wal. Het is indrukwekkend om op de stranden van Arromanches en Pointe du Hoc te staan. De restanten van de Mulburryhaven zijn nog te zien! Ben je gek op schelpdieren? Ga dan Sint-Jakobsschelpen zoeken in Port-en-Bessin.

In het verleden maakte Normandië ook veel indruk op de impressionistische schilder. Wist je dat Monet de kathedraal van Rouen wel 30 keer schilderde? Reis verder en bezoek Giverny, de geboorteplaats van Monet. Hij schilderde veel in zijn tuin en die kun je bezoeken! Een rondreis door Normandië is niet compleet zonder dé badplaatsen Trouville en Deauville aan te doen. Genoeg inspiratie? Boek dan nu jouw rondreis Normandië bij Pharos Reizen van ANWB.

Vakantietips rondreis Normandië

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven