Gratis annuleren

Rondreis Smaragdgroen en Saffierblauw

Op vakantie naar Corsica of Sardinië? Alletwee! Heerlijk kamperen in een stacaravan op twee campings in de buurt van het strand, op deze schitterende eilanden.

 • Camping le Sagone en Camping Village Baia Blu La Tortuga
 • overtocht Corsica - Sardinië en twee reisgidsen inbegrepen
 • inclusief nachtboot Toulon - Bastia en dagboot Golfo Aranci - Livorno
Zoek & boekcode: 29771
Zin in deze vakantie?

Deze vakantie op Corsica en Sardinië voert je naar twee van de mooiste eilanden van Europa: eerst geniet je 8 nachten met Franse flair op Corsica, dan ontdek je de Italiaanse elegantie van Sardinië. Twee heel verschillende werelden: Corsica heeft ruige rotsen en bergen, op Sardinië vind je Europa’s mooiste stranden en grotten. De Sardijnse kust is geliefd bij de rijken der aarde, maar in het ongerepte binnenland gaat het boeren- en herdersleven nog steeds z’n traditionele gang! Een bijzondere eilandvakantie!

Je verblijft in...
Je verblijft eerst 8 nachten in een drie- of vierkamerstacaravan in het westen van Corsica in Sagone, een leuk kustplaatsje met haventje tussen Piana en Ajaccio. Vervolgens verblijf je nog een week in een driekamerstacaravan aan de prachtige kust van Noord-Sardinië, op een twintigtal kilometer van Santa Teresa di Gallura en Aglientu in Gallura. Je viert hier vakantie tussen de pijnbomen, heerlijk schaduwrijk en op loopafstand van het strand. Er is een restaurant met meerdere bars en er zijn diverse sportvelden. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Leuke stadjes en dorpjes vind je ook in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het kleurrijke middeleeuwse plaatsje Castelsardo. 


Bijzondere ervaringen 
Smaragdgroen

 • proef! IJs met brocciu, de Corsicaanse ricotta
 • ruik! Het zilt van de zee en de kruidige maquis
 • kijk! De rode wauw die cirkelt boven de citadel van Corte
 • voel! Je spieren, op de 187 treden van de ‘piratentrap’ in Bonifacio


Bijzondere ervaringen Saffierblauw

 • hoor! De kabbelende golven op het strand
 • kijk! De turkooizen tinten van de zee
 • voel! De Olifantenrots bij Castelsardo
 • ruik! De geur van kolen tijdens een ritje met de ‘groene trein’


Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Deze reis kan helaas niet via de website verlengd worden. Indien je deze reis met overtocht wilt verlengen, word je verzocht contact met ons op te nemen. Je kunt contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website.

Voorwaarden kosteloos annuleren
De actie kosteloos annuleren geldt alleen voor de accommodatie. Op de bootovertocht zijn altijd 100% annuleringskosten van toepassing. Voor de exacte voorwaarden, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Overnachten op heenreis?
Combineer deze reis met een verblijf in Parijs in een familiehotel: 3-daagse stedentrip Parijs met kids en tieners of op een camping: Wereldstad in het groen - Camping Paris Bois de Boulogne

Je kunt deze hotels eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens