Gratis annuleren

Made in France

16-daagse rondreis Auvergne, Occitanië, Provence, Côte d'Azur, Alpen en Bourgogne

Het Franse platteland, het zoete Zuid-Franse binnenland, de heerlijke Provence, de mondaine Côte d'Azur en als hoogtepunt de Alpen. Een prachtige reis boordevol ervaringen!

 • heerlijke hotels op mooie én leuke plekken
 • o.a. inclusief wijnproeverij, Albi City Pass en driegangendiner
 • reis door 6 verschillende regio's
Zoek & boekcode: 32584
Zin in deze vakantie?

Een prachtige rondreis door het land van de 300 soorten kaas, van de lekkerste 'vins', van de Mont Ventoux en Alpe d'Huez. Door het land van de mooie 'plages' en de kathedralen. Van de lavendelvelden en de 'haute cuisine'. Het land van Brigitte Bardot en Coco Chanel. Van 'la voiture' en 'le parfum'. Deze rondreis voert je langs iconische plekken uit de Franse geschiedenis en cultuur.

Je verblijft in...
Je verblijft in comfortabele hotels. Eerst in de Auvergne, je logeert in Inter-Hotel les Nations in Vichy. La France profonde! De streek van de 'fromages' en de vulkanen. Dan naar het land van de troubadours: Occitanië. Je logeert in Hotel Mercure aan de Tarn, midden in de middeleeuwse parel Albi. Hier vind je een van Frankrijks mooiste kathedralen. En het museum van Toulouse-Lautrec, de schilder van de Moulin Rouge. Ook zeer interessant: het kleine maar fijne modemuseum, met drie eeuwen Franse mode.

Wie Frankrijk zegt, zegt natuurlijk ook: de Provence. Vanuit Hotel Le Glacier in hartje Orange ligt de hele streek aan je voeten, van Avignon tot de lavendelvelden. Dan naar de Côte d'Azur. Je logeert in filmfestival-stad Cannes, mondain én gezellig! Hotel Sun Rivièra ligt vlak bij de boulevard. Bezoek je ook Nice, Monaco, parfumstad Grasse of Saint-Tropez? Dan Hotel le Cassini, midden in hét decor van de Tour de France, op een steenworp van Alpe d'Huez. Tot slot Beaune. Een Bourgondische stad in het land van het goede leven.  

Bijzondere ervaringen

 • proef Frankrijks meest exquise fromages in de Auvergne
 • kijk omhoog Sammy! Het magnifieke blauwe plafond van de kathedraal van Albi
 • geniet van de heerlijkste wijnen in Frankrijks oudste wijngaarden (Gaillac)
 • volg het spoor van de Katharen in Cordes-sur-Ciel, 'het lievelingsdorp van de Fransen'
 • toer door de lavendelvelden met uitzicht op de Mont Ventoux
 • geniet van een salade niçoise in het zonnetje in Nice
 • rijd over mythische bergen als Alpe d'Huez en de Galibier
 • kijk uit over 'la mer', tijdens een wandeling over het Sentier du Littoral bij Juan Les Pins

Geheimtip
Bezoek het CitroMuseum bij Castellane: prachtige citroën-oldtimers verzameld door een gepassioneerde liefhebber

Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een ‘medische essentie’ in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het eerste en laatste hotel.

Overnachten op heen- of terugreis?
Combineer deze rondreis met 3- of 4-daagse stedentrip Lille. Je kunt dit eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

 

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens