Lac & Lago

11- of 15-daagse rondreis Haute Provence & Lago Maggiore

Twee prachtige meren in één vakantie! Eerst het Lac de Serre-Ponçon in Frankrijk. Daarna steek je de grens over en verhuis je naar het magnifieke Lago Maggiore.

  • sfeervol gerenoveerd klooster aan de oever van Lago Maggiore
  • veel extra's inbegrepen! 
  • verblijf in de pijnboomrijke Haute-Provence, vlak bij het Lac de Serre-Ponçon
Zoek & boekcode: 15285
Vanaf € 708,75
bij vertrek op 23-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Twee prachtige meren in één vakantie! Je ontdekt twee betoverende decors, die toch heel verschillend zijn. Eerst het Lac de Serre-Ponçon in Frankrijk. Dit bijzonder geliefde meer ligt in een zonnig stukje van de Alpen, op de grens van de Hautes-Alpes en de Alpes-de-Haute-Provence. 

Daarna steek je de Frans-Italiaanse grens over en verhuis je naar het magnifieke Lago Maggiore. Al eeuwenlang is dit meer geliefd bij aristocraten, kunstenaars en beroemdheden. Tussen de villa's en de weelderige tuinen, raak je direct in vakantiestemming. Maak je een boottochtje naar de eilandjes in het meer, met hun betoverende tuinen? Ook een uitstapje met de Lago Maggiore Express is zeer de moeite waard: magnifiek treinritje plus prachtig boottochtje ineen in een afwisselend dagprogramma! 

Je verblijft in...
Je verblijft eerst in de Haute Provence in Hotel Domaine de l'Adoux, gelegen op ca. 6 km van het Lac de Serre-Ponçon. Daarna naar het Lago Maggiore, waar je verblijft in Hotel Il Chiostro in Verbania. 

Bijzondere ervaringen

  • een rondje Lac du Serre-Ponçon (met de abdij van Boscodon)
  • er zijn verschillende ritten per trein mogelijk bij Lago Maggiore. Bijvoorbeeld de rit door Centovalli. Deze gaat door dalen en vele kloven en loopt van Locarno tot Domodossola en terug. Met de Lago Maggiore Express combineer je het treintraject van de Centovalli met o.a. een boottocht op het Lago Maggiore 
  • bezoek de botanische tuinen van Villa Taranto in Verbania

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdier
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het eerste en het laatste hotel. Verlengen in het eerste hotel is kan helaas niet via onze website. Indien je de reis vooraf wil verlengen, neem dan contact op met ons callcenter. Indien je in het laatste hotel wil verlengen kun je dit opgeven bij je reservering.

Verder reizen
Je kunt deze rondreis goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, bijvoorbeeld met een overnachting in Hotel Mercure Troyes. Voeg je reis toe via het winkelmandje.

Vanaf € 708,75
bij vertrek op 23-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.