Rondreis Kanaaleilanden

Een rondreis op de Kanaaleilanden laat je kennismaken met de unieke cultuur van deze Britse eilandengroep voor de Normandische kust.

Rondreis op de Kanaaleilanden

Een rondreis naar de Kanaaleilanden - gelegen voor de Bretonse en Normandische kust - biedt de ideale combinatie van Franse charme en Britse tradities, waar bovendien twee eetculturen samensmelten. Zo start je de dag met een English breakfast, drink je ’s middags gezellig een pint in de pub en geniet je ’s avonds van verse oesters geserveerd met een elegant wijntje. 

Onze rondreizen op de Kanaaleilanden

Prijsdetails

Deze prijs is:

 • inclusief dossier-/reserveringskosten: € 25,- per boeking, calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking en € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021)

Bij reservering op te geven indien gewenst en te betalen:

 • priority boarding: € 12,- per voertuig, per enkele reis
  Je krijgt voorrang bij het in- en uitschepen, hiermee vermijd je wachtrijen
 • toegang premium lounge: € 15,- per persoon, per enkele reis
  Exclusieve lounge, verschillende hapjes en drankjes inbegrepen, voor alle leeftijden en 24/7 geopend
Sluit details
Roeiboot op het eiland Jersey, Kanaaleilanden
Parlez-vous English?
16-daagse rondreis Engeland, Kanaaleilanden, Frankrijk
 • Rondreis
 • Groot-Brittannië
 • Kanaaleilanden
 • Cotswolds, Dorset Coast, Jersey, St. Malo en Rouen
 • verblijf in uitstekende en charmante hotels
 • inclusief alle bootovertochten

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Ontdek Britse én Franse charme!

Jersey en Guernsey zijn de twee grootste en levendige Kanaaleilanden. De stadjes St. Helier op Jersey en St. Peter Fort op Guernsey bieden cultuur, sfeer en gezelligheid. Ze vormen de ideale uitvalsbasis voor de verkenning van de binnenlanden en omringende eilanden tijdens je rondreis Kanaaleilanden. Sark, Herm en Alderney zijn populaire daguitjes, die veelal wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers trekken.

De ruige kliffen, baaien, stille stranden, zulte zeelucht, het milde zeeklimaat, de weelderige subtropische begroeiing, de golvende green lanes, talrijke forten, kastelen en (oorlogs)musea op de Kanaaleilanden dagen uit om verkend te worden! 

Een rondreis op de Kanaaleilanden begint op het grootste eiland, Jersey.

Grillige kustlijn en stille landweggetjes op Jersey

Een rondreis op de Kanaaleilanden begint op het grootste eiland, Jersey. Hier wisselen ruige kusten en uitgestrekte valleien met stille landweggetjes elkaar af. Een prachtig decor om te wandelen of fietsen. Op het eiland staan verder diverse goed bewaarde kastelen, waaronder Mont Orgueil en Elizabeth Castle. Bij de vuurtoren van La Corbière heb je prachtig zicht op een fraaie zonsondergang. Jersey telt ook diverse ondergrondse tunnels uit de Tweede Wereldoorlog die een bezoek waard zijn. Durrell Wildlife Zoo is een aanrader wanneer je met kinderen op vakantie bent.

Bloemenpracht op Guernsey

Natuurliefhebbers die een rondreis op de Kanaaleilanden maken, wanen zich op Guernsey in een echt paradijs, want het eiland staat bekend om zijn weelderige bloemenpracht en bijzondere tuinen die floreren dankzij het milde klimaat. In de hoofdstad van Guernsey, St. Peter Port, vind je een opvallende mengelmoes van bouwstijlen. Deze stad wordt gezien als een van de mooiste havensteden van Europa. Op Guernsey staat verder Hauteville House. In dit uniek versierde huis verbleef de beroemde Franse schrijver Victor Hugo, bekend van onder meer Les Misérables, tijdens zijn ballingschap uit Frankrijk.