Gratis annuleren

8-daagse rondreis bergen, ridders, sprookjeskastelen en fantasie

  • inclusief entree Drachenfelsbahn
  • slapen bij een kasteel
  • voordelige kinderprijzen t/m 14 jaar
Zoek & boekcode: 98323
Vanaf € 462,75
bij vertrek op 02-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Ga mee en ontdek de bergen in het Sauerland, slaap als ridder bij het kasteel in Kronach en ga op zoek naar de fantasie in Phantasialand!

Je verblijft in...
Je begint in het bekende Sauerland Stern hotel met zijn vele faciliteiten. Plons in het Languna bad of neem de kabelbaan naar de 838 meter hoge Ettelsberg. Vervolgens rijd je door naar Kronach, waar je je een ridder voelt in het nieuwe Jufa Hotel Kronach – Festung Rosenberg, dat tussen de historische muren van kasteel Rosenberg gelegen is. Na Kronach rijd je door naar Königswinter, dat aan de voet van het Zevengebergte ligt. Neem hier de Drachenfelsbaan naar het sprookjesachtige kasteel Drachenburg. Overnacht in het JUFA hotel Königswinter/Bonn en sluit deze prachtige rondreis af met een dag fantasie in Phantasialand.

Bijzondere ervaringen

  • de zomerrodelbaan in Willingen 
  • ontdek enkele plaatsen langs de Speelgoedroute 
  • een ridderlijke verblijfplaats: het kasteel in Kronach 
  • met de tandradbaan omhoog in Königwinter voor prachtig uitzicht 
  • sluit de reis fantastisch af in Phantasialand 

Geheimtip
Bezoek de Haribo Fabriekverkoop in Bonn.
Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden

Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een 'medische essentie' in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis helaas niet verlengen.

Verder reizen
Je kunt deze rondreis goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, vraag onze reisspecialist om advies.

Erratum 23 december 2019
Per april 2020 zal het gemeentelijke Lagunen-Erlebnisbad van Willingen, wegens een omvangrijke verbouwing, voor het gehele jaar gesloten blijven. Zelf beschikt Sauerland Stern over een binnenzwembad. Gedurende de zomer biedt het openluchtbad  ‘Freizeit-Freibad Usseln’veel plezier met een grootte waterglijbaan, een kinderlandschap, springplanken, schommel-grot, een weide om op te zonnen en een beachvolleybalveld. Het alternatief voor de toegang tot het Lagunenbad zal zijn het Gold Bad in Korbach, dit zwembad ligt ca. 23 kilometer van Willingen en is per auto te bereiken of per trein

Erratum 20 mei 2020
Door de COVID19 maatregelen is het helaas niet meer mogelijk om via dit arrangement Phantasialand tickets te verkrijgen. Je kunt je tickets (in tijdsloten) rechtstreeks via de website van Phantasialand aanschaffen. Indien je na 20 mei 2020 hebt geboekt is er een bedrag in mindering gebracht in uw pakketreis voor de toegang tot het park.

Erratum 20 juli 2020

*Wegens COVID-19 zal het alternatief Gold Bad in Korbach gesloten zijn. Men kan gebruik maken van de wellness faciliteiten van het hotel of het buitenzwembad ‘Freizeit Freibad Usseln’.

Vanaf € 462,75
bij vertrek op 02-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar