Gratis annuleren

Op bezoek bij de nonnen

6-daagse Klooster rondreis Elzas en Zwarte Woud

Een unieke belevenis? Helemaal tot rust komen? Dat kan bij de nonnen van Oberbronn in de Elzas en in het klooster van Brühl in het Zwarte Woud. Geniet van de schitterende kloostertuinen en de rust die het kloosterleven met zich mee brengt.

  • twee landen in één reis
  • logeer tussen de nonnen
  • inclusief bezoek Straatsburg
Zoek & boekcode: 18454
Vanaf € 312,75
bij vertrek op 25-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Tijdens deze reis slaap je in twee kloosters: het klooster van Oberbronn in de Elzas en het klooster van Brühl in het Zwarte Woud. Je slaapt tussen de Niederbronner zusters in het klooster van Oberbronn. Vervolgens rijd je naar het klooster Maria Hilf in Bühl in het Zwarte Woud.

Je verblijft in... 
Het klooster Oberbronn is gevestigd in een oud slot, dat in de geschiedenis zo rond 1186 voor het eerst wordt genoemd. In 1857 koopt Elisabeth Eppinger (moeder Alfons Maria) het slot. In 1888 wordt het klooster gesticht. Het moederhuis biedt plaats aan nonnen uit de hele wereld, van Frankrijk en Duitsland tot Nederland en Argentinië

Het klooster Maria Hilf in Bühl is nauw verwant met het Oberbronner klooster. In 1919 trokken een deel van de Niederbronner zusters naar het klooster in Bühl, waar zij zich met name bezig hielden met het verzorgen van de zieken in de omgeving.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis niet verlengen.

Vanaf € 312,75
bij vertrek op 25-09-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.