Gratis annuleren

Made in Scandinavia

21-daagse rondreis Denemarken, Noorwegen en Zweden

 • verblijf in comfortabele middenklassehotels
 • ook in omgedraaide volgorde te boeken
 • inclusief dagovertochten met Color Line en Scandlines
Zoek & boekcode: 32588
Zin in deze vakantie?

Helaas is deze rondreis op dit moment niet te boeken. Ondanks dat Denemarken zijn grenzen weer heeft geopend sinds 27 juni j.l. moet je als reiziger één of meerdere reserveringen van in totaal 6 nachten kunnen overleggen bij de grensovergang. Dit is niet mogelijk bij deze rondreis en daarom hebben wij besloten deze rondreis op dit moment niet aan te bieden. Je kunt altijd kijken naar één van onze andere rondreizen.

Ga mee op ontdekkingstocht in Scandinavië! Tijdens deze veelzijdige rondreis ontdek je onder andere waarom de Denen de gelukkigste mensen ter wereld zijn, bewonder je de adembenemende natuur in Noorwegen en geniet je van blauwe meren, groene bossen en rode huisjes in Zweden. Je ziet het, er valt genoeg te ontdekken.

Je verblijft in...
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar iconische plekken uit de Scandinavische geschiedenis en cultuur. Je begint bij de runen uit de Vikingtijd en het oudste stadje van Denemarken, Ribe. Dan reis je naar het Oslo van Edvard Munch. Via indrukwekkende staafkerken en de 'wieg van Noorwegen' in Avaldsnes rijd je naar Bergen, eeuwenlang de poort tot het land.

Dan via fjorden, meren en prachtige houten architectuur naar Dalarna, de bakermat van de Zweedse cultuur. Daarna de Unesco-kopermijnen én Stockholm, stad van Abba, Pippi en de Nobelprijs. Na de glaskunst van Kosta en IKEA-town Älmhult, rijd je naar Malmö, dat met zijn brug en architectuur hét voorbeeld is van hedendaags Scandinavisch design. Je sluit af bij de Vikingschepen van Roskilde en de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen.

Je kan deze rondreis ook omgedraaid maken waarbij je begint in Roskilde en eindigt in Ribe.

Bijzondere ervaringen

 • ontdek de bouwstenen die de Scandinavische culturen vormden
 • reis terug naar de jaren '70: openluchtmuseum Den Gamle By in Europa's culturele hoofdstad Århus
 • verken de kleurrijke Hanzehuizen en het landgoed van Grieg in Bergen
 • maak het mooiste treinritje ter wereld: de Flåmtrein door het fjordengebied
 • beken kleur tussen de rode huizen, blauwe meren en kleurrijke feesten van Dalarna
 • ontdek locaties uit populaire Scandinavische films en tv-series, zoals Millennium Trilogy en The Bridge
 • de grootste staafkerk, het mooiste glas-design, het breedste strand: aaneenschakeling van highlights
 • volg het spoor van de Vikingen, van Ribe en Avaldsnes naar Roskilde 

Geheimtip
Neem een thermosfles mee en vul die 's ochtends bij je hotel met koffie of thee. Noorwegen en Zweden zijn rijker aan mooie uitzichtpunten dan aan cafeetjes!

Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door ‘ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren’ aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens