Pretpark Noorwegen

Tijdens een bezoek aan een pretpark in Noorwegen geniet je van adembenemende achtbanen, sfeervolle carrousels en angstaanjagende spookhuizen.

Pretpark in Noorwegen: avontuur, sprookjes en vermaak voor het hele gezin

Tijdens een bezoek aan een pretpark in Noorwegen geniet je van adembenemende achtbanen, sfeervolle carrousels en angstaanjagende spookhuizen. Door heel Noorwegen zijn deze gezellige gezinsuitjes te vinden. Hier kom je bovendien in aanraking met de rijke cultuur van het land, want sprookjes en mythologie spelen in deze sfeervolle themaparken een grote rol.

Onze pretparken in Noorwegen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Bloedstollende achtbanen bij Oslo

Ben je van plan om Oslo te bezoeken? Maak dan een tussenstop bij Tusenfryd: een pretpark in Noorwegen voor jong en oud. Terwijl de kleintjes klimmen en klauteren in een speeltuin die wordt bewoond door bostrollen, gaan de grotere kinderen het avontuur aan in de achtbanen van het park. Je vindt hier bovendien verkoeling op een hete dag, want het hele gezin geniet van de spannende waterattracties.

Beleef een Noorse sprookjeswereld

Duik tijdens een bezoek aan Hunderfossen familiepark in de wereld van de Noorse mythologie. Dit pretpark in Noorwegen vind je vlak bij het plaatsje Lillehammer aan de oever van een helderblauwe fjord. Hier torent een heus sprookjeskasteel boven het pretpark uit, terwijl de befaamde Hunderfossen trol een oogje in het zeil houdt.