Pretpark Zuid-Frankrijk

In een pretpark in Zuid-Frankrijk beleef je talloze avonturen in verschillende achtbanen.

Pretpark in Zuid-Frankrijk

Een dagje uit voor jong en oud

In een pretpark in Zuid-Frankrijk beleef je talloze avonturen: je maakt ritjes in adembenemende attracties en ontdekt werelden die je nog nooit hebt gezien. Samen met het hele gezin geniet je van een gezellig ijsje op het terras, terwijl je je klaarmaakt voor het volgende rondje in de zweefmolen.

Onze pretparken in Zuid-Frankijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Een stripboek komt tot leven

In Parc Spirou komen een aantal van je favoriete striphelden tot leven, zoals Lucky Luke, Marsupilami en Robbedoes. Dit pretpark in Zuid-Frankrijk vind je in het hart van de Provence, net iets ten noorden van Montpellier. Terwijl je geniet van de warme zomerzon, vind je verkoeling in de waterattracties of trakteer je jezelf op een prachtig uitzicht vanaf de observatietoren.

Thrillrides en gezinsattracties

Wanneer je met het hele gezin een pretpark in Zuid-Frankrijk bezoekt, wil je natuurlijk wel genoeg opties hebben. In het zuidoosten van Frankrijk vind je Walibi Sud-Ouest: een pretpark met bloedstollende achtbanen en andere attracties die ideaal zijn voor waaghalzen. De kleintjes vermaken zich ondertussen met leuke draaimolens, doolhoven en andere rustige attracties waarin ze allerlei verschillende nieuwe werelden ontdekken.