Gratis annuleren

2- of 3-daags pretpark-arrangement

Vienna House Magic Circus Paris at Dineyland® Paris

Helaas is dit arrangement camping niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie: 

2-, 3- of 4-daags pretpark-arrangement 
Hotel Explorers at Disneyland® Paris>>

 

 

 

Zoek & boekcode: 18354
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Laat je betoveren door de magie van Disneyland® Paris! Beleef magische dagen in beide Disney® Parken. Je hebt twee of drie dagen toegang tot de vijf magische landen van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park met meer dan 60 sprookjesachtige attracties, sprankelende shows en fantastische parades.

Op 26 maart 2017 bestond Disneyland® Paris 25 jaar! Wist je dat je tot en met september 2018 dit feestje nog mee kunt vieren met Mickey Mouse, Knabbel en Babbel en de andere Disney figuren?

Je verblijft in Vienna House Magic Circus Paris. Bij een verblijf in dit hotel waan je je in de wereld van het circus met clowns en acrobaten.

Inbegrepen

  • 1 of 2x overnachting met ontbijtbuffet in Vienna House Magic Circus Paris
  • 2 of 3 dagen toegang tot de twee Disneyland® parken (Disnleyland® park en Walt Disney Studios® Park)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten in de periode van 7 april 2018 tot en met 31 oktober 2018. Voor zowel het 2-daagse als het 3-daagse arrangement zijn aankomst en vertrek dagelijks mogelijk.

Verlengen
Het is niet mogelijk dit arrangement te verlengen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Let op: de annulerings- wijzigingsvoorwaarden van dit arrangement (geldig bij Kamertypes King Room, Twin Room, Famliekamer en Familiekamer Dubbel) wijken af van de algemene ANVR voorwaarden, dit vanwege een in de prijs verrekende korting van max. 20 procent. Dit betekent dat bij annulering of wijziging van dit arrangement altijd 100% kosten in rekening gebracht zullen worden. Let dus op dat je bij het invullen van alle gegevens direct alles juist invult.
Deze voorwaarden zijn niet van toepassing bij Kids Suite en Tower Suite.

Voor deze arrangementen kunnen geen optieboekingen gemaakt worden.