4- of 8-daags arrangement Riis Feriepark met Legoland Billund en Givskud Zoo

Zoek & boekcode: 15002
Zin in deze vakantie?

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Legoland  Billund en Safaripark Givskud Zoo. Wat schitterend, een park waar alles van Lego is gemaakt! LEGOLAND® is een van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties. Je kinderen hebben er de tijd van hun leven. Givskud Zoo heeft, naast een safaripark en een dierentuin, ook nog een leuke speeltuin. 

Riis Feriepark biedt een goede combinatie van natuur, rust en activiteiten. In de buurt liggen de plaatjes Vejle, Fredericia en Ribe die een bezoekje waard zijn.

Riis Feriepark
4-of 8-daags Legoland Billund & Givskud Zoo arrangement


Inbegrepen:

  • 3x of 7x overnachting in een driekamerwoning of een driekamerwoning met loft bij Riis Feriepark op basis van logies
  • eindschoonmaak
  • elektriciteit
  • 1-daags entreeticket Legoland®
  • 1-daags entreeticket Givskud Zoo

Verblijfsperiode
Het 4-daags arrangement kan geboekt worden voor de periode 24 maart tot en met 22 september 2018 met dagelijks aanvang.
Het 8-daags arrangement kan geboekt worden voor de periode 24 maart tot en met 22 september 2018 met uitsluitend aanvang op zondag.

Verlengen
Deze camping is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Frederikshavn, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken door kruist, kun je er heerlijk nog een paar dagen in Give aan vast plakken. Verlengen kan helaas nog niet via de website. Boek eerst de reis via de website, en neem vervolgens contact op met onze Klantenservice. Dit kan per email of per telefoon.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens