2- of 3-daags arrangement Riis Feriepark met Legoland Billund

Zoek & boekcode: 77305
Vanaf € 65,-
per persoon per 2-daags arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Legoland Denemarken in Billund. Wat schitterend, een park waar alles van Lego is gemaakt! LEGOLAND® is één van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties. Je kinderen hebben er de tijd van hun leven! 

Riis Feriepark biedt een goede combinatie van natuur, rust en activiteiten. In de buurt liggen de plaatjes Vejle, Fredericia en Ribe die een bezoekje waard zijn.

Riis Feriepark
2 of 3 daags Legoland Billund arrangement


Inbegrepen:

  • 1x of 2x overnachting in een driekamerwoning of een driekamerwoning met loft bij Riis Feriepark op basis van logies
  • eindschoonmaak
  • elektriciteit
  • 1-daags entreeticket Legoland® 

Verlengen
Dit arrangement is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Frederikshavn, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken doorkruist kun je er heerlijk nog een paar dagen in Give aan vast plakken. Verlengen kan helaas nog niet via de website. Boek eerst de reis via de website, en neem vervolgens contact op met onze Klantenservice. Dit kan per email of per telefoon.

Vanaf € 65,-
per persoon per 2-daags arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.