Pharos Reizen Groups & Incentives

Welkom bij Groups & Incentives van ANWB REIZEN

Groepsreizen met je eigen gezelschap

Van een jubileumreis, bedrijfsuitje met je personeel of zakenrelaties, themareis, studiereis tot een reis met vrienden, familie en vereniging, stel je eigen reis samen met Groups & Incentives naar de mooiste bestemmingen en unieke locaties, zowel binnen als buiten Europa. Altijd met de juiste verhouding tussen actief, cultuur en ontspanning en met oog voor duurzaamheid en detail.

Reizen op maat voor families en vriendengroepen

Vanaf 10 personen verzorgen wij voor je eigen reisgezelschap de gewenste reis op maat. Je kunt dus met een groep vrienden, familie of bekenden in je eigen reistempo een zelf samengestelde reisroute volgen, ook per vliegtuig of bus.

  • Heb je een jubileumjaar te vieren of wil je samen met je kinderen en kleinkinderen die ene droomreis maken, uitsluitend met je eigen reisgezelschap?
  • Heb je vaker met Pharos gereisd en wil je nu een rondreis maken volledig op je reisgezelschap afgestemd en met aanpassingen?
  • Wil je samen met je vrienden op ‘survival’, samen grenzen verleggen en volop avontuur outdoor activiteiten?

Dat allemaal is mogelijk, wij verzorgen graag jouw droomreis, geheel naar eigen wens, reistempo en met volop flexibiliteit.

Op reis met je bedrijf

Proosten op een jubileum, samen successen vieren tijdens een incentivereis, het teamgevoel versterken tijdens een bedrijfsuitje in het buitenland, of op een bijzondere locatie tijdens een ondernemersreis de banden met zakelijke relaties aanhalen? Er zijn genoeg redenen om een eigen reis samen te stellen met je bedrijf zowel binnen als buiten Europa.

Zo’n reis moet perfect zijn afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen en uiteraard passen binnen het beschikbare budget. Wij luisteren naar je wensen, denken aan de details en zijn graag je partner als je op zoek bent naar een unieke bedrijfsreis met je eigen reisgezelschap. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke reis samen te stellen met verrassende en originele momenten. Nét even anders dan andere reizen.