Overnachtingshotel voor gezin

Top 5 overnachtingshotel gezin

Bijna niet zo vervelend voor kinderen als uren in de auto zitten naar je vakantiebestemming of vanaf je vakantiebestemming weer naar huis. De kinderen zitten vol met energie, jullie vermoeid door de autoreis: dan is een overnachtingshotel een ideale oplossing! Onze top 5 overnachtingshotels in Europa voor gezinnen:

1. Legoland Billund - Denemarken

Je vakantie in Scandinavië combineer je gemakkelijk met een bezoek aan het Deense Legoland Billund. LEGOLAND® is één van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties. Je kinderen hebben er de tijd van hun leven!

Meer informatie over Legoland Billund en overnachtingshotels »

2. Disneyland Parijs - Frankrijk

Op vakantie (geweest) in Frankrijk? Frankrijk is een prachtig vakantieland, voor natuur, cultuur en lekker eten zit je er goed. En ook voor een betoverend overnachtingshotel! Dromen worden werkelijkheid in Disneyland® Paris. Laat je betoveren en beleef magische dagen in het Disnleyland® park en in het Walt Disney Studios® Park.

Meer informatie over Disneyland Paris en overnachtingshotels »

3. Playmobil Funpark - Duitsland

Onderbreek je de autobahn voor de achtbaan? Playmobil is hét Duitse speelgoed. Een reis door Duitsland is voor kinderen dus pas compleet met een bezoekje aan dit pretpark, met zijn levensgrote Playmobil-werelden. Gunstig gelegen op de route naar Oostenrijk, Italië, Slovenië en Kroatië.

Meer informatie over Playmobil Funpark en overnachtingshotels »

4. All Inclusive hotel Rudolfshof - Oostenrijk

Het veelzijdige Oostenrijk is een ideale tussenbestemming als je onderweg bent naar Kroatië of Italië. Even lekker uitrusten in de mooie omgeving van Kaprun bijvoorbeeld met een all inclusive. De vlakbij gelegen Zellersee nodigt uit tot een dagje waterpret.

Meer informatie over hotel Rudolfshof »

5. Hotel Mercure Parijs - Frankrijk

Verleng je vakantie gemakkelijk met een hotelarrangement in het bruisende Parijs. Wie staat als eerste boven op de Eiffeltoren? Wie fietst in de gele trui over de Champs-Elysées? Wie klautert naar de top van de Notre-Dame, 387 treden hoog? En dacht je dat musea saai zijn voor kinderen? Dan ben je nooit in de Cité des Sciences geweest!

Meer informatie over Hotel Mercure Parijs »