De zekerheid van Pharos Reizen

Zekerheid

Natuurlijk gaat niemand er van uit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn, er kan tenslotte altijd iets gebeuren. Voor jezelf sluit je daarom normaal gesproken een reisverzekering af. Op die manier ben je ingedekt tegen eventuele diefstal, medische kosten etcetera. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan van alles gebeuren. Denk maar aan de uitbarsting van een vulkaan, bosbranden of faillissement van een reisorganisatie.

Om je ook tegen deze risico's te beschermen is er een aantal organisaties opgericht waarvan alle betrouwbare reisorganisaties in Nederland lid zijn.

Ook Pharos Reizen van ANWB is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Hier vind je een korte beschrijving van wat elke organisatie doet en waartegen het je als consument beschermt. Zo kun je altijd met een veilig gevoel op reis.

ANVR

De zekerheid van de ANVR

Pharos Reizen van ANWB conformeert zich aan de ANVR Code Reisaanbiedingen.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Pharos Reizen van ANWB B.V. (KvK 27250882) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B:-Boekingsvoor-waarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en hier voor de aanvullende reisvoorwaarden van Pharos Reizen van ANWB BV. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie. Wij attenderen je er op dat je bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat. Je hebt nadat je hebt geboekt geen herroepingsrecht.