Reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten bij Pharos Reizen van ANWB

Unigarant

Wij adviseren je om altijd goed verzekerd op reis te gaan. Je kunt kiezen voor een reis- en/of een annuleringsverzekering van Unigarant, 100% dochter van de ANWB. Zo kun je zonder zorgen op vakantie.

Verzekering

Annuleringsverzekering
De annuleringsverzekering van Unigarant biedt je zekerheid als jouw vakantie onverwachts niet door kan gaan of als je jouw vakantie moet afbreken. Ook worden kosten van vertragingen van acht uur of langer vergoed.

Reisverzekering
Met de Reisverzekering van Unigarant ben je tijdens jouw reis verzekerd van de beste hulp. Wereldwijd kun je rekenen op betrouwbare en snelle hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale. Een vertrouwd gevoel.

Hier kun je direct de reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen een kortlopende of een doorlopende verzekering. Ga je langer dan twee tot drie weken per jaar op vakantie, dan is een doorlopende verzekering vaak voordeliger. Heb je een vakantie bij Pharos Reizen geboekt dan dient de verzekeringnemer gelijk te zijn aan de hoofdboeker van de vakantie. Heb je geen vakantie bij ons geboekt dan is dit niet van toepassing op jouw verzekeringsaanvraag. Wil je meer informatie? Raadpleeg dan de brochures en voorwaarden:

Brochures

Voorwaarden

Wil je direct een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten?