Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden van Pharos Reizen

Leveringsvoorwaarden

Natuurlijk gaat niemand er van uit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn, er kan tenslotte altijd iets gebeuren. Voor jezelf sluit je daarom normaal gesproken een reisverzekering af. Op die manier ben je ingedekt tegen eventuele diefstal, medische kosten etcetera. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan van alles gebeuren. Denk maar aan de uitbarsting van een vulkaan, bosbranden of faillissement van een reisorganisatie.

Om je ook tegen deze risico's te beschermen zijn er een aantal organisaties opgericht waarvan alle betrouwbare reisorganisaties in Nederland lid zijn.

Ook Pharos Reizen van ANWB is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Hier vind je een korte beschrijving van wat elke organisatie doet en waartegen het je als consument beschermt. Zo kun je altijd met een veilig gevoel op reis.

Zekerheid

Natuurlijk ga je er niet vanuit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar er kan je altijd iets overkomen. Daarom sluit je bijvoorbeeld een reis- of annuleringsverzekering af. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan iets gebeuren. Een uitbarsting van een vulkaan, bosbrand of het faillissement van een reisorganisatie. Om je tegen risico's te beschermen is er een aantal organisaties opgericht waarvan betrouwbare reisorganisaties lid zijn.

Pharos Reizen van ANWB is lid van de Nederlandse ANVR en het Belgische GfG Garantiefonds Reizen. Je profiteert als Belgische reiziger ook van de voordelen van de ANVR. Deze organisaties behartigen ook de belangen voor onze Vlaamse klanten. Hier vind je een korte beschrijving van wat elke organisatie doet en waartegen ze jou als reiziger beschermt. Zo ga je altijd met een veilig gevoel op reis.