ANWB Ledenreizen

Wijngaard, Toscane

Nóg een reden om lid te zijn

Naast het gevarieerde en aantrekkelijke aanbod dat je gewend bent van Pharos Reizen, hebben we samen met de 6 andere reisorganisaties van ANWB het eigen Ledenvoordeel programma ANWB Ledenreizen opgezet. Met jouw ANWB-lidmaatschap geniet je exclusief, ongeacht hoe lang je lid bent, direct van de vele voordelen op het unieke en gevarieerde reisaanbod. Zo profiteer je het hele jaar door, voor elk budget of type reis, van de beste aanbiedingen op het gebied van prijs, kwaliteit en service! Daarnaast wordt jouw loyaliteit ook nog extra beloond. Want hoe langer je lid bent, hoe meer gratis extra's je ontvangt.

Alle voordelen en extra’s wisselen continu en gelden op het speciaal samengestelde aanbod; van korte reizen tot verre reizen en van autoreizen, cruises, zonvakanties tot actieve reizen, camperreizen en kampeerreizen.  Bekijk snel de vele voordelen en extra’s die je als ANWB-lid bij ANWB Ledenreizen geniet.

Lid worden
Ben je nog geen ANWB-lid? Bekijk dan snel alle voordelen voor jou! Word vandaag nog lid en geniet direct van uniek ledenvoordeel op meer dan 120 reizen.

Als eerste alle voordelen ontvangen?
Schrijf je dan in voor de Vakantie-nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de mooiste aanbiedingen en de leukste activiteiten van ANWB Ledenreizen.

ANWB-leden hebben een streepje voor!

  • Continu wisselend én exclusief aanbod met vooraankondiging in de Kampioen
  • Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel
  • Jouw hele reisgezelschap profiteert van dezelfde voordelen

Nog geen ANWB-lid? Boek dan nu jouw vakantie!