Awards

De gewonnen prijzen door Pharos Reizen van ANWB

Pharos Reizen in de prijzen!

Ieder jaar worden er in de reisbranche prijzen uitgereikt. Hieronder lees je de awards die we door de jaren heen hebben gewonnen.

Best International Marketing Initiative Award

Tijdens de ‘2019 Irish Tourism Industry Awards’ in Dublin heeft Pharos Reizen de ‘Best International Marketing Initiative Award’ gewonnen! Deze prijs wordt uitgereikt aan de organisatie met het beste internationale marketing initiatief, dat een bijdrage levert aan de ontwikkeling van toerisme en tevredenheid van reizigers in Ierland.

Naast Pharos Reizen waren ook andere internationale organisaties genomineerd voor de ‘Best International Marketing Initiative Award’. Zo hebben wij Travelzoo, Expedia Group Media Solutions, Kerry County Council en Aer Lingus achter ons gelaten. Daarnaast is het ook nog leuk om te vertellen dat wij als enige Nederlandse touroperator in de prijzen zijn gevallen tijdens de ‘Irish Tourism Awards’.

Pharos Reizen heeft de ‘Best International Marketing Initiative Award’ gewonnen vanwege haar sterke, creatieve, cross mediale marketingcampagne. Hierdoor is Ierland als een fantastische vakantiebestemming neergezet en dat heeft onder andere voor een recordaantal reizigers gezorgd. 

Reisgraag Award

Pharos Reizen is voor het derde jaar op rij de trotse winnaar van de Reisgraag Award! Na in 2016 en 2017 door Reisgraag uitgeroepen te zijn tot 'Beste Reisorganisatie' op het gebied van autovakanties, is Pharos Reizen in 2018 door de organisatie wederom bekroond tot 'Beste Reisorganisatie 2018' in de categorie Autovakanties.

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en gebaseerd op de reviews van vakantiegangers. Wij willen iedereen die een review heeft ingestuurd bedanken en zien dit als een aanmoediging om ook de komende jaren weer nieuwe, bijzondere en verrassende reizen te blijven ontwikkelen.

In 2015 heeft Pharos Reizen van ANWB bij de Nederlandse Vakantie Awards de award 'Beste reisaanbieder autovakanties' gewonnen.

Beste reisaanbieder autovakanties

Bij welke reisorganisatie boek je de beste cruise, verre reis of autovakantie? Dat lieten consumenten in 2015 weten bij de Nederlandse Vakantie Awards. Voor dit nieuwe initiatief van onder andere ANVR en SGR beoordelen klanten reisorganisaties in 18 verschillende categorieën. Pharos Reizen was genomineerd in de categorie ‘Beste autovakantieaanbieder van Nederland’ en heeft deze mooie prijs bij het Reisgala in de Schiecentrale in Rotterdam in ontvangst mogen nemen! Met een prachtig gemiddelde van een 9,5 heeft de klant haar waardering uitgesproken en laten weten waarom zij graag met Pharos Reizen op vakantie gaat.

De reisbescheiden die worden meegegeven aan klanten springen eruit in de reviews. Deze zijn ‘keurig op tijd en in orde’, geven uitgebreide informatie en zijn in ‘een origineel boekje gegoten’. Pharos Reizen wordt gewaardeerd om haar betrouwbaarheid en prijsbewustheid.