Gratis annuleren

Onthaasten in Schotland

10-daagse Vakantiepark Linnhe Lochside

  • vlakbij mooie plekken als Glencoe, Fort William, Ben Nevis en Skye
  • inclusief retour bootovertocht van DFDS: IJmuiden - Newcastle
  • profiteer van de lage koers van de Pond
Zoek & boekcode: 18355
Vanaf € 443,75
bij vertrek op 08-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Schotland is een van de mooiste en groenste landen van Europa. Je vindt er in de highlands nog echte stukjes wildernis. Om dit allemaal in je eigen tempo te kunnen ontdekken is een verblijf op vakantiepark Linnhe Lochside daarom wel zo ontspannen. Je eigen accommodatie waar je een week verblijft, direct aan het meer waar je ter plekke vaak al veel wildlife kunt spotten zoals herten, otters of roofvogels. Neem zeker je verrekijker mee. En je camera natuurlijk! De highlands van Schotland zijn zeer fotogeniek. In het voorjaar wanneer de brem in bloei staat en in het najaar wanneer de hei prachtig paars kleurt en de blaadjes aan de bomen alle tinten oranje, geel en rood krijgen. In het voor- en najaar is het ook nog eens voordelig om er even tussen uit te gaan! Kom onthaasten in Schotland!

Inbegrepen

  • 7x overnachting in Linnhe Lochside Holiday Park in een stacaravan op basis van logies
  • retourovertocht IJmuiden - Newcastle met DFDS Seaways voor één auto (max. 1.85 m hoog en 5 m lang), inclusief binnenhut naar aantal personen
  • verbruik van gas, elektriciteit en eindschoonmaak
  • ANWB reisgids Ontdek Schotland
  • CO2-compensatie
  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp)

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

 

 

 

Vanaf € 443,75
bij vertrek op 08-10-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.