2- of 3-daags arrangement Vejle City Camping met Givskud Zoo

  • bezoek het leuke stadje Vejle
  • vlakbij safari park Givskud Zoo - inclusief entree
  • vlakbij LEGOLAND® Billund
Zoek & boekcode: 18698
Vanaf € 81,75
bij vertrek op 27-03-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Deze camping is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Givskud Zoo. Dit is een dierentuin, safaripark én speeltuin in één en ligt op 20 minuten rijden van de camping. Je kunt met eigen auto op safari en je kunt te voet het park verkennen. Naast alle prachtige dieren zijn er ook veel leuke speeltuinen en vergeet zeker het Dinopark niet!

Daarnaast kun je vanuit Vejle City Camping ook LEGOLAND® in Billund goed bereiken. Wat schitterend, een park waar alles van Lego is gemaakt! LEGOLAND® is een van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties.

Je verblijft in..
Vejle City Camping biedt een goede combinatie van natuur en stad. In de buurt liggen de plaatjes Vejle en Fredericia die een bezoekje waard zijn. LEGOLAND® ligt op slechts 30 minuten rijden.

Inbegrepen

  • 1x of 2x overnachting in een driekamerwoning op basis van logies
  • eindschoonmaak
  • elektriciteit
  • 1-daags entreeticket Givskud Zoo 

Verlengen
Dit arrangement is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Hirsthals, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken doorkruist kun je er heerlijk nog een paar dagen in Vejle aan vast plakken. Je kunt dit arrangement eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Vanaf € 81,75
bij vertrek op 27-03-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.