2- of 3-daags arrangement Riis Feriepark met Givskud Zoo

  • vlakbij safari park Givskud Zoo, entree inbegrepen!
  • vlakbij LEGOLAND® Billund
  • zwembad met glijbaan
Zoek & boekcode: 77305
Vanaf € 88,75
bij vertrek op 29-08-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Givskud Zoo. Dit is een dierentuin, safaripark en speeltuin in één en ligt op slechts 5 minuten rijden. Je kunt met eigen auto op safari en je kunt te voet het park verkennen. Naast alle prachtige dieren zijn er ook veel leuke speeltuinen en vergeet zeker het Dinopark niet!

Daarnaast kun je vanuit Riis Feriepark LEGOLAND® in Billund goed bereiken. Wat schitterend, een park waar alles van Lego is gemaakt! LEGOLAND® is een van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties.

Riis Feriepark biedt een goede combinatie tussen natuur, rust en activiteiten voor de kinderen. In de buurt liggen de sfeervolle plaatjes Vejle en Fredericia. 

Inbegrepen:

  • 1x of 2x overnachting in een driekamerwoning of een driekamerwoning met loft bij Riis Feriepark op basis van logies
  • eindschoonmaak
  • elektriciteit
  • 1-daags entreeticket Givskud Zoo
  • CO2 compensatie

Verlengen
Dit arrangement is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Hirtshals, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken doorkruist kun je er nog een paar dagen in Give aan vast plakken. Verlengen kan helaas nog niet via de website. Boek eerst de reis via de website, en neem vervolgens contact op met onze Klantenservice. Dit kan per email of per telefoon.

Vanaf € 88,75
bij vertrek op 29-08-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.