4- of 8-daags arrangement Bryrup Camping met LEGOLAND® Billund en WOW PARK Billund

Dit arrangement is ideaal voor het hele gezin. Verblijf in een comfortabele vakantiewoning midden in de prachtige natuur van Jutland vlakbij Silkeborg. De omgeving leent zich uitstekend voor een uitstapje naar één van de vele attracties en bezienswaardigheden. De kinderen zullen zich zeker vermaken tijdens deze vakantie!

  • luxe vakantiehuisje midden in de natuur
  • veel faciliteiten voor jong en oud
  • inclusief entree tot LEGOLAND® Billund en WOW PARK Billund
Zoek & boekcode: 98460
Zin in deze vakantie?

Bryrup Camping is een ideale uitvalsbasis om LEGOLAND® Billund en WOW PARK Billund te bezoeken. LEGOLAND® Billund is één van de beroemdste pretparken van Europa met meer dan 50 attracties. In 2020 breidt LEGOLAND® uit met het nieuwe THE LEGO® MOVIE WORLD, een geheel gethematiseerde wereld gebaseerd op de LEGO®-films. Geniet van drie nieuwe attracties. Een vliegend theater met 180-graden scherm. Voel de wind in je haar, zie de mist onder je en ervaar verschillende geuren. Vlieg op 14 meter hoogte in je zelf bestuurbare vliegtuigje en ontdek de nieuwe toren met vrije val gebaseerd op het schattige personage Unikitty.  In WOW PARK hebben de kinderen de tijd van hun leven. Je vindt er boomhutten, glijbanen en hangbruggen van wel 14 meter hoog! Hebben jouw kinderen ooit in bomen geklauterd? In WOW PARK kunnen ze van boom naar boom rennen over hoog hangende bruggen. Geniet van avonturen in het bos en ontdek verschillende geheime plekken in ondergrondse tunnels. In Waterworld kun je op kleine riviertjes je eigen boot bevaren en dammen bouwen. Verder heeft de camping een ideale ligging voor een actieve vakantie met bossen en meertjes net buiten de camping.

Inbegrepen

  • 3 of 7x overnachting in een driekamerwoning op Bryrup Camping op basis van logies
  • 1-daags entreeticket LEGOLAND® per persoon
  • 1-daags entreeticket WOW PARK Billund
  • CO2-compensatie

Verlengen
Deze camping is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Frederikshavn, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken doorkruist, kun je er nog een paar heerlijke dagen in Bryrup aan vastplakken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens