4- of 8-daags arrangement Bryrup Camping met Givskud Zoo

Dit arrangement is ideaal voor het hele gezin. Verblijf in een comfortabele vakantiewoning midden in de prachtige natuur van Jutland vlakbij Silkeborg. De omgeving leent zich uitstekend voor een uitstapje naar één van de vele attracties en bezienswaardigheden. De kinderen zullen zich zeker vermaken tijdens deze vakantie!

  • luxe vakantiehuisje midden in de natuur
  • veel faciliteiten voor jong en oud
  • inclusief entree tot Givskud Zoo
Zoek & boekcode: 17324
Vanaf € 206,75
bij vertrek op 17-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Bryrup Camping is een ideale uitvalsbasis om Givskud Zoo te bezoeken. In Givskud Zoo hebben de kinderen de tijd van hun leven. Naast een safaripark en dierentuin is er ook nog een leuke speeltuin. Verder heeft de camping een ideale ligging voor een actieve vakantie met bossen en meertjes net buiten de camping.

Daarnaast kun je vanuit Bryrup Camping ook LEGOLAND® in Billund goed bereiken. Wat schitterend, een park waar alles van Lego is gemaakt! LEGOLAND® is een van de beroemdste pretparken van Europa, met meer dan 50 attracties.

Inbegrepen

  • 3 of 7x overnachting in een driekamerwoning op Bryrup Camping op basis van logies
  • 1-daags entreeticket Givskud Zoo per persoon
  • CO2-compensatie
  • live-tips ter plaatse (via Whatsapp)

Verlengen
Deze camping is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Hirtshals, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken doorkruist, kun je er nog een paar heerlijke dagen in Bryrup aan vastplakken. Je kunt dit arrangement eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Vanaf € 206,75
bij vertrek op 17-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.