Vakantie 2021

Vakantie 2021

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie in 2021? Ontdek je Europa met het gezin of met z’n tweetjes? Ga je fietsen door het zonnige Frankrijk of rondreizen door Scandinavië in de auto? Pharos Reizen inspireert je graag met de mooiste Europese bestemmingen. Waar je voorkeur ook ligt, wij helpen je graag op weg!

Inspiratie voor jouw vakantie in 2021

Vakantie vieren gaat bij iedereen net even anders. Wij hebben een bijzonder aanbod aan autovakanties. Of je nou op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie in Noorwegen, de mooiste zwemplekken in Europa of een historische rondreis in Engeland. Hieronder vind je inspiratie voor jouw volgende vakantie. Welke vakantietype sluit aan bij jouw wensen? 

Er zijn autoroutes die niet lang genoeg kunnen duren. Europa is vol van dit soort routes. Mogen we je de (mooiste) weg wijzen?

Voor echte wildlife hoef je echt niet naar Afrika te vliegen, want voor onze eigen Big 5 kun je lekker in Europa blijven. Benieuwd welke?

Oost-Europa heeft zoveel mooie parels voor een rondreis. Daarom: onze top 6 mooiste bezienswaardigheden in Oost-Europa.

Verse stokbroden, lekkere wijnen en champagne. Je komt het allemaal tegen onderweg tijdens je autoreis door Frankrijk.

Zeg je Harry Potter, dan zeg je tovenaar, spoor ¾, Zweinstein en misschien ook wel Engeland. Maar zeg je ook Alnwick Castle?

Geniet van de vergezichten in het land van ruige natuur. Wij hebben de mooiste routes in Noorwegen voor je op een rij gezet!

Reisaanbod vakanties 2021

Er valt meer in Europa te beleven dan je denkt! Bij Pharos Reizen nemen we je mee op reis naar een bestemming en vakantietype die bij jou past. Ben jij op zoek naar een vakantie die inspireert? Die je bij elke bocht verrast en waar je het avontuur helemaal zelf aangaat? Tijdens onze rondreizen ontdek je de mooiste autoroutes, soms in een land, soms wel meerdere in een reis. Bij onze fietsreizen zijn de routes zorgvuldig uitgestippeld en gaat er een wereld voor je open. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken om je bagage: dit wordt allemaal voor je geregeld. Ben je op zoek naar wat avontuur? Verleg dan samen met je gezin je grenzen tijdens één van onze avontuurlijke gezinsvakanties. Daarnaast vind je bij ons ook nog hotelarrangementen, wintersporten en leuke stops voor onderweg. Een breed aanbod met voor ieder wat wils en genoeg te ontdekken!

Van de ruige natuur in Ierland tot de magische kust van Spanje. Laat je verrassen tijdens een rondreis met z’n tweeën of het hele gezin!

Niets mooiers dan Europa te ontdekken op de fiets. Lekker actief en onderweg bewonder je alle parels van de omgeving.

Met een fly drive combineer je het beste van twee werelden. Vlieg naar je bestemming en rijd het avontuur tegemoet.

Schoolvakanties 2021

Ben je gebonden aan de schoolvakanties of wil je zeker weten dat je niet in het hoogseizoen reist? Hieronder vind je een overzicht van de vakanties in Nederland per regio. Tip: de voorjaars- en herfstvakantie zijn adviesdata. Scholen mogen hiervan afwijken.

Voorjaarsvakantie

Regio Noord/Midden: 20 februari t/m 28 februari 2021
Regio Zuid: 13 februari t/m 21 februari 2021

Meivakantie

Alle regio's: 1 mei t/m 9 mei 2021

Zomervakantie

Regio Noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Regio Midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Regio Zuid: 24 juli t/m 5 augustus 2021

Herfstvakantie

Regio Noord/Midden: 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Regio Zuid: 23 oktober t/m 31 oktober 2021

Kerstvakantie

Alle regio's 25 december 2021 t/m 9 januari 2022