Reisvoorbereiding van Pharos Reizen

Reisvoorbereiding van Pharos Reizen

Je gaat op vakantie, hoezee! Je hebt de perfecte vakantie uitgekozen, de ideale accommodatie en je kunt inmiddels niet meer wachten. Maar voordat je kunt gaan genieten op vakantie, begint het minder leuke stuk: de koffer inpakken en al je belangrijkste relevante documenten verzamelen. Kleding, documenten, verzekeringspapieren, maar ook medische documenten als je zorgpas en medicijnen moeten mee.

Ben jij ook weleens bang dat je iets belangrijks vergeet? Je koffer, je paspoort of de reserveringspapieren? Met onze reisvoorbereiding vergeet je nooit meer iets. Ook verschillen de regels per Europees land van elkaar. In Frankrijk is een alcoholtest verplicht, maar in Zweden weer niet. Ook daarom is het handig om onze reisvoorbereiding door te lezen. En als je alles hebt ingepakt en doorgelezen: laat je vakantie dan maar snel beginnen! 

Belangrijke documenten

Je gaat op vakantie, maar welke documenten zijn nu belangrijk om mee te nemen? Pharos Reizen geeft je graag een paar tips.

Milieuzones in Europa

In Europa gelden er verschillende milieuzones. Lees ze goed door, want er worden fikse boetes uitgedeeld wanneer je je er niet aan houdt.
Tips voor een autovakantie: onderweg met kinderen!

Autovakantie met kids

Een autovakantie met kinderen kan erg stressvol zijn. Hier vind je de tips om de (lange) autoreis voor zowel jou als de kinderen wat aangenamer te maken!

Voorbereiding vakantie checklist

Zorg dat je nooit meer iets vergeet op vakantie. Van belangrijke documenten tot je huis goed achterlaten. Lees onze vakantie checklist!

Bijzondere verkeersregels Europa

Wist je dat je in Zwitserland altijd met lichten aan moet rijden? En je auto in Roemenië niet vies mag zijn? Check de bijzondere verkeersregels in Europa.

6x Duurzame bestemmingen

Waar in Europa kan je duurzaam reizen? Pharos Reizen helpt je door zes duurzame bestemmingen op een rijtje te zetten!