De mooiste autoroutes van Pharos Reizen

De mooiste autoroutes van Pharos Reizen

In Europa zijn er tal van autoroutes die niet lang genoeg kunnen duren. Routes die zo mooi zijn, dat je ze het liefst zo langzaam mogelijk zou rijden. Wist je dat Europa vol zit met van dit soort prachtige routes? Denk bijvoorbeeld aan de North Coast 500 in Schotland, of de Stelvio-pas in Italië. Of wat dacht je van de Ringweg in IJsland? Wij geven jou tips voor prachtige autoroutes in Europa!

Autovakanties in de nazomer, bekijk hier onze verrassende vakanties

Autovakantie in de nazomer

De laatste zonnestralen op een Spaans terras of wandelend door de knusse straatjes van Portugal? Lees onze tips voor autoroutes in de nazomer!

Mooiste autoroutes in Frankrijk

Verse stokbroden, lekkere wijnen en champagne. Je komt het allemaal tegen onderweg tijdens je autoreis door Frankrijk.

Mooiste autoroutes van Europa

Er zijn autoroutes die niet lang genoeg kunnen duren. Europa is vol van dit soort routes. Mogen we je de (mooiste) weg wijzen?
Ontdek de Noorse fjorden tijdens een rondreis!

10 keer de mooiste Noorse fjorden

Als er één land geschikt is voor een rondreis, dan is het Noorwegen wel. Wij zochten 10 fjorden uit die je tijdens je rondreis niet zomaar over mag slaan!
Ideeën voor jouw roadtrip door IJsland? Bekijk onze inspirerende tips!

10 tips voor een roadtrip IJsland

Het land van ijs en vuur. De Golden Circle en de Blue Lagoon. En natuurlijk de prachtige wegen. 10 tips voor jouw roadtrip IJsland!

5 keer spectaculaire autoroutes

Laat de autoroute onderdeel worden van jouw vakantie en rij over deze spectaculaire autoroutes in Europa!

Mooiste autoroutes langs de Alpen

De spectaculairste autoroutes vind je misschien wel in de Alpen, met uitzichten waar je de vlinders van in je buik krijgt!

Mooiste autoroutes in Noorwegen

Geniet van de prachtige vergezichten in het land van ruige natuur. Pharos Reizen heeft de mooiste autoroutes in Noorwegen voor je op een rijtje gezet!

Mooiste autoroutes in Zweden

Glooiende heuvels, groene bossen en helderblauwe meren. Need we say more? We hebben de mooiste autoroutes in Zweden voor je uitgestippeld!