5- of 8-daags hotelarrangement Hotel Bestzeit

Zoek & boekcode: 40432
Zin in deze vakantie?

Parpan is een leuk en klein dorpje met slechts 300 inwoners. Genieten van rust, ontspanning en de prachtige natuur. De regio biedt goede mogelijkheden voor fijne wandelingen en is een waar bikerparadijs met maar liefst 305 kilometer gemarkeerde routes. Geen zin in iets actiefs? Geniet van een onbezorgde dag vol met waterpret aan de Heidsee of in het openlucht zwembad in Parpan. Houd je van Golf? Ga eens spelen op de midden in de natuur en met bossen omringde golfbaan op een hoogte van 1400 meter. Dat is golfen in een sprookjesachtig omgeving.

Inbegrepen:

  • 4- of 7x overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • 1- of 2x tweegangendiner met zelfgemaakte pasta
  • 3- of 6 dagen (bij 8-daags arrangement) huur E-bike
  • dagelijks gebruik wellnessfaciliteiten (sauna, stoombad, rustruimte)
  • gebruik van badjas en slippers
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

De verzorging begint op de dag van aankomst met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

Verblijfsperiode 2018
Je kunt van deze vakantie genieten van 18 mei tot en met 4 november 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijks bij het 8-daags arrangement. Bij het 5-daags arrangement is aankomst mogelijk op zondag met vertrek op donderdag.

Combineer dit arrangement met één van onderstaande hotels in Zwitserland. Je kunt dit hotel eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

 

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens