Natuurschoon rondom Davos

8-daags arrangement Hotel Victoria ****

Zoek je de Zwitserse bergen op? Kom wandelen in dit prachtige landschap. Of geniet van het uitzicht op een fijn terras. Ook heel bijzonder: het ritje met de beroemde Bernina Express!

Zoek & boekcode: 15045
Vanaf € 739,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Het uitgebreide netwerk aan wandelpaden van Davos voert je langs alpenweiden, afgelegen dorpjes en bergbeekjes. Met de kabelbanen word je naar de fraaiste uitzichtpunten gebracht. Vanuit de panoramatrein de Bernina Express heb je een spectaculair uitzicht.Je logeert in het karakteristieke Hotel Victoria, op ca. 2 km van het centrum van Davos. Het hotel is rustig gelegen en heeft een mooie kijk op Davos en de bergen. Het hotel beschikt over een restaurant, bar met openhaard, zonnig terras en een wellnesscentrum met sauna, stoombad en rustruimte. 

Inbegrepen 

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • welkomstdrankje
  • sauna, stoombad en rustruimte
  • 1x retourticket Bernina Express Davos - Tirano - Davos 
  • Davos Kloster Card
  • wifi

Bernina Express
Er wordt een reservering voor je gemaakt voor een dagretour Davos - Tirano. Voor de heenreis wordt een zitplaats gereserveerd in een panoramarijtuig van de beroemde Bernina Express. De terugreis maak je in een 'gewone' regionale trein. Deze schitterende treinrit is een waar hoogtepunt tijdens je vakantie in Zwitserland. (Let op: i.v.m. beschikbaarheid  van zitplaatsen op het traject met de Bernina Express kan het zijn dat er plaatsen in het panoramarijtuig voor de terugreis van Tirano naar Davos gereserveerd worden in plaats van de heenreis). Je wordt voor vertrek geïnformeerd op welke dag (in principe op woensdag of donderdag) en tijd gedurende het verblijf de trein voor je gereserveerd is. Je ontvangt een e-ticket voor vertrek van Pharos Reizen, deze dien je uit te printen en mee te nemen naar Zwitserland. Indien je de treinreis samen wilt maken met personen in een andere reservering verzoeken wij je ons telefonisch hierover te informeren zodat wij de Rhätische Bahn kunnen informeren i.v.m. zitplaatstoewijzingen

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 27 mei tot en met 6 oktober 2017, met uitzondering van de periode van 28 juli tot en met 6 augustus 2017. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk, met een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

Vanaf € 739,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.